Gebruiksaanwijzing PIONEER DVH-P4100UB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER DVH-P4100UB. Wij hopen dat dit PIONEER DVH-P4100UB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER DVH-P4100UB te teleladen.


PIONEER DVH-P4100UB : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2720 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PIONEER DVH-P4100UB annexe 1 (1138 ko)
   PIONEER DVH-P4100UB annexe 2 (1201 ko)
   PIONEER DVH-P4100UB annexe 4 (1138 ko)
   PIONEER DVH-P4100UB annexe 3 (1201 ko)
   PIONEER DVH-P4100UB BROCHURES (27504 ko)
   PIONEER DVH-P4100UB (1201 ko)
   PIONEER DVH-P4100UB annexe 1 (1105 ko)
   PIONEER DVH-P4100UB annexe 2 (374 ko)
   PIONEER DVH-P4100UB annexe 3 (5021 ko)
   PIONEER DVH-P4100UB annexe 4 (1111 ko)
   PIONEER DVH-P4100UB annexe 8 (1111 ko)
   PIONEER DVH-P4100UB annexe 7 (1105 ko)
   PIONEER DVH-P4100UB annexe 6 (1201 ko)
   PIONEER DVH-P4100UB annexe 5 (374 ko)
   PIONEER DVH-P4100UB BROCHURES (27806 ko)
   PIONEER DVH-P4100UB QUICKSTART MANUAL (5021 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER DVH-P4100UB

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Selecteer een frequentie Selecteer een voorgeprogrammeerde frequentie Deze gids is bedoeld om u bekend te maken met de basisfuncties van dit toestel. Tekstinformatie tonen : Drukken of klikken (voor de multifunctionele richtingstoets op de afstandsbediening) : Ingedrukt houden : Draaien : Druk (de multifunctionele richtingstoets) in de richting van de pijl Selecteer een voorkeuzekanaal Selecteer een radioband Aan zetten Uit zetten Selecteer een muziekstuk uit de lijst 1 2 Open de lijst Selecteer een muziekstuk Laat het geselecteerde muziekstuk weergeven (Ga een niveau lager als er een map geselecteerd is. [. . . ] Wanneer u lijsten bedient -- Drukken op komt overeen met MULTI-CONTROL naar links draaien. Selecteren van een onderdeel op het DVD menu Selecteren van een onderdeel op het DVD menu Het toestel wordt ingeschakeld zodra u een signaalbron selecteert. Het aangesloten toestel dient een videoapparaat of een iPod met videoondersteuning te zijn. Heen en weer schakelen tussen weergave en pauze Druk op deze toets om de lijst met fragment-titels, mappen of bestanden weer te geven, afhankelijk van de gekozen signaalbron. Houd deze toets even ingedrukt om de gekoppelde weergavemodus in te schakelen als de iPod wordt gebruikt. Gebruik deze ingang om een USBaudiospeler, USB-geheugenapparaat of iPod aan te sluiten. Het is gevaarlijk een USB-audiospeler of USB-geheugenapparaat direct aan Druk op deze toets om een ander display te selecteren. Houd deze toets ingedrukt om tekstinformatie over het display te laten schuiven. Druk op deze toets om van een menu naar het vorige display terug te keren. Houd deze toets ingedrukt om van een menu naar het hoofdmenu terug te keren. [. . . ] Druk op deze toets om van een menu naar het gewone display terug te keren. Doorgaan naar het volgende hoofdstuk Terugkeren naar het vorige hoofdstuk [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER DVH-P4100UB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER DVH-P4100UB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag