Gebruiksaanwijzing PIONEER DVH-330UB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER DVH-330UB. Wij hopen dat dit PIONEER DVH-330UB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER DVH-330UB te teleladen.


PIONEER DVH-330UB : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2636 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PIONEER DVH-330UB QUICK START GUIDE (1871 ko)
   PIONEER DVH-330UB MANUAL D INSTRUCTIONS (777 ko)
   PIONEER DVH-330UB (734 ko)
   PIONEER DVH-330UB QUICK START GUIDE (3579 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER DVH-330UB

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Voeg de negatieve kabels van verschillende luidsprekers nooit samen. Als dit apparaat aan staat, wordt het bedieningssignaal doorgegeven via de blauw/witte kabel. [. . . ] Boor geen gat in het motorcompartiment om de gele kabel van het display op de accu aan te sluiten. De trilling van de motor kan er na verloop van tijd toe leiden dat de isolatie van de kabel wordt beschadigd op het punt tussen het passagiersgedeelte en het motorcompartiment. Het is zeer gevaarlijk om het snoer van de display te laten wikkelen om de stuurkolom of de versnellingspook. Installeer het display zodanig dat deze het rijden op geen enkele wijze kan belemmeren. Zorg ervoor dat de snoeren geen beweegbare onderdelen van het voertuig blokkeren, zoals de versnellingspook, de handrem of het mechanisme om de stoelen te verschuiven. Gebruik van dit toestel onder andere omstandigheden dan de volgende kan leiden tot brand of storingen. Om kortsluiting, oververhitting en storingen te voorkomen, moet u onderstaande aanwijzingen opvolgen. Bescherm de kabels met plakband op plaatsen waar deze tegen metalen onderdelen liggen. -- Plaats de kabels niet in de buurt van beweegbare onderdelen, zoals de versnellingspook of de rails van de stoelen. -- Leg kabels niet op plaatsen die heet kunnen worden, zoals dicht bij de kachel. -- Sluit de gele kabel niet op de accu aan via een gat in het motorcompartiment. Installeer het display nooit op een plaats waar het voor de bestuurder zichtbaar is tijdens het rijden. [. . . ] Om ervoor te zorgen dat warmte altijd goed wordt afgevoerd tijdens gebruik van het toestel, moet u bij het plaatsen ervan voldoende ruimte vrij houden achter het achterpaneel en losse kabels zo wikkelen dat ze de ventilatiegaten niet blokkeren. Het toestel functioneert wellicht niet naar behoren als het niet goed is bevestigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER DVH-330UB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER DVH-330UB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag