Gebruiksaanwijzing PIONEER DEX-P99RS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER DEX-P99RS. Wij hopen dat dit PIONEER DEX-P99RS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER DEX-P99RS te teleladen.


PIONEER DEX-P99RS : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (766 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PIONEER DEX-P99RS annexe 2 (1084 ko)
   PIONEER DEX-P99RS annexe 1 (4776 ko)
   PIONEER DEX-P99RS BROCHURES (11507 ko)
   PIONEER DEX-P99RS INSTALLATION (4776 ko)
   PIONEER DEX-P99RS annexe 2 (1020 ko)
   PIONEER DEX-P99RS annexe 1 (4776 ko)
   PIONEER DEX-P99RS BROCHURE (11631 ko)
   PIONEER DEX-P99RS INSTALLATION (4776 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER DEX-P99RS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Plaats dit apparaat niet op plaatsen waar het warm wordt, zoals nabij de uitlaat van een kachel. Dit toestel werkt het beste als het wordt geplaatst onder een hoek van minder dan 60°. Gebruik voor installatie in een ondiepe ruimte de meegeleverde montagebehuizing. [. . . ] Gebruik voor installatie in een ondiepe ruimte de meegeleverde montagebehuizing. Als er voldoende ruimte is, gebruikt u de montagebehuizing die met het voertuig geleverd werd. 2 Zet de montagebehuizing vast door met een schroevendraaier de metalen lipjes op hun plaats te buigen (90°). 1 Bepaal de juiste positie waar de gaten in de klem en in de zijde van het toestel op een lijn liggen. Als het niet de bedoeling is het voorpaneel te kunnen losmaken, kan het met de meegeleverde schroef vast worden bevestigd. 1 Verwijder de sierlijst door deze aan de boven- en onderkant naar buiten te trekken. (Als u de sierlijst weer bevestigt, houdt u de kant met de groef naar onderen. Vóór gebeurt dat via een gewone DIN-montage van voren; achter maakt u gebruik van een DIN-achtermontage en van schroefdraad voorziene gaten aan de zijden van het toestelchassis. Als dit apparaat aan staat, wordt het bedieningssignaal doorgegeven via de blauw/witte kabel. Verbind deze kabel met de afstandsbediening van een externe versterker of met de bedieningsaansluiting van de automatische antenne van het voertuig (maximaal 300 mA, 12 V gelijkstroom). Als het voertuig is uitgerust met een glasantenne, verbindt u deze met de voedingsaansluiting van de antenne-booster. Verbind de blauw/witte kabel nooit met de voedingsaansluiting van een externe versterker of automatische antenne. Dit toestel moet gescheiden worden geaard van andere apparaten (met name apparaten die veel stroom verbruiken zoals een versterker). Anders kan er brand of storing ontstaan wanneer de aarding per ongeluk losraakt. 9 Rood (4*) Accessoire (of back-up) 10 Rood (3*) Aansluiten op een aansluiting die door de contactschakelaar wordt aangestuurd (12 V gelijkstroom). 11 Zwart (chassisaarding) Aansluiten op een schone , ongeverfde metalen locatie. [. . . ] 9 Rood (4*) Accessoire (of back-up) 10 Rood (3*) Aansluiten op een aansluiting die door de contactschakelaar wordt aangestuurd (12 V gelijkstroom). 11 Zwart (chassisaarding) Aansluiten op een schone , ongeverfde metalen locatie. 12 ISO-connector Bij sommige voertuigen is de ISO-connector in twee verdeeld. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER DEX-P99RS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER DEX-P99RS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag