Gebruiksaanwijzing PIONEER DEH-P800BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER DEH-P800BT. Wij hopen dat dit PIONEER DEH-P800BT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER DEH-P800BT te teleladen.


PIONEER DEH-P800BT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1434 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PIONEER DEH-P800BT annexe 1 (2336 ko)
   PIONEER DEH-P800BT annexe 1 (2245 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER DEH-P800BT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Koppel de negatieve pool van de accu los voor u begint met de installatie. Ter bescherming van de bedrading dient u deze te omwikkelen met isolatieband waar de bedrading met metalen onderdelen in aanraking komt. -- Houd alle bedrading uit de buurt van bewegende onderdelen, zoals de versnellingspook en de stoelenrails. [. . . ] oranje/wit Verbinden met de aansluiting van de verlichtingsschakelaar. Bij gebruik van een subwoofer van 70 W (2 ), moet u erop letten dat u de aansluiting verricht met de paarse en paars/ zwarte draden van dit toestel. Afstandsbediening met draad Er kan een adapter voor een afstandsbediening met draad worden aangesloten (los verkrijgbaar). 5 ø) IP-BUS ingangsaansluiting Gebruik een kabel met een (Blauw) stereo ministekker voor het aansluiten van externe apparatuur. Mute functie (geluid uit/dempen) gebruikt, dient u deze draad te verbinden met de audio-dempingsdraad van de betreffende apparetuur. Maakt u daarvan geen gebruik, laat de Audio Mute dempingsaansluniting dan vrij, zonder hierop iets aan te sluiten. Subwoofer uitgang (SUBWOOFER OUTPUT) 30 cm 15 cm 15 cm Afstandsbediening met draad Er kan een adapter voor een afstandsbediening met draad worden aangesloten (los verkrijgbaar). Bij gebruik van een subwoofer van 70 W (2 ), moet u erop letten dat u de aansluiting verricht met de paarse en paars/zwarte draden van dit toestel. ISO aansluiting Opmerking: In bepaalde auto's is de ISO aansluiting mogelijk in tweeën verdeeld. De penposities van de ISO stekker kunnen verschillen afhankelijk van het soort voortuig. Maak deze verbindingen wanneer u de los verkrijgbare versterker gebruikt. Raadpleeg uw dealer als u voor de installatie gaten moet boren of andere wijzigingen aan het voertuig zelf moet aanbrengen. Installeer dit toestel in geen geval op een locatie waar: -- het de besturing van het voertuig kan hinderen. Installeer dit toestel niet in de buurt van zeer warme plekken, zoals bij een verwarmingsrooster. [. . . ] Als u het voorpaneel niet wilt kunnen verwijderen, kunt u het vastzetten met de daartoe meegeleverde schroef. Monteer de microfoon op een plaats en in de richting waarin deze het stemgeluid van de persoon die het systeem via spraak bedient goed kan opvangen. Wanneer de microfoondraad zich rond de stuurkolom of de versnellingspook wikkelt, ontstaat een bijzonder gevaarlijke situatie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER DEH-P800BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER DEH-P800BT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag