Gebruiksaanwijzing PIONEER DEH-6200BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER DEH-6200BT. Wij hopen dat dit PIONEER DEH-6200BT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER DEH-6200BT te teleladen.


PIONEER DEH-6200BT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1565 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PIONEER DEH-6200BT ADDENDUM (421 ko)
   PIONEER DEH-6200BT annexe 1 (568 ko)
   PIONEER DEH-6200BT BROCHURES (11507 ko)
   PIONEER DEH-6200BT QUICKSTART (372 ko)
   PIONEER DEH-6200BT ADDENDUM (421 ko)
   PIONEER DEH-6200BT annexe 1 (549 ko)
   PIONEER DEH-6200BT BROCHURES (11631 ko)
   PIONEER DEH-6200BT QUICKSTART (372 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER DEH-6200BT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dit toestel kan op de juiste manier worden vastgemaakt aan de voorkant (conventionele DIN montage) of aan de achterkant (DIN achtermontage, met behulp van de schroefgaatjes aan de zijkanten van het chassis van het toestel). [. . . ] Bij gebruik van een subwoofer van 70 W (2 ), moet u erop letten dat u de aansluiting verricht met de paarse en paars/zwarte draden van dit toestel. Opmerking Afhankelijk van het soort voertuig is het mogelijk dat de functies van 2* en 4* verschillen. Luidsprekerdraden Wit: Links voor + Wit/zwart: Links voor * Grijs: Rechts voor + Grijs/zwart: Rechts voor * Groen: Links achter + of subwoofer + Groen/zwart: Links achter * of subwoofer * Paars: Rechts achter + of subwoofer + Paars/zwart: Rechts achter * of subwoofer * 11. Rood (3*) Verbinden met een elektrische aansluiting die aangestuurd wordt via het contactslot (12 V gelijkstroom). [. . . ] Voer deze verbindingen uit wanneer u de los verkrijgbare versterker gebruikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER DEH-6200BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER DEH-6200BT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag