Gebruiksaanwijzing PIONEER DEH-2220UB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER DEH-2220UB. Wij hopen dat dit PIONEER DEH-2220UB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER DEH-2220UB te teleladen.


PIONEER DEH-2220UB : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2222 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PIONEER DEH-2220UB BROCHURES (11507 ko)
   PIONEER DEH-2220UB INSTALLATION (883 ko)
   PIONEER DEH-2220UB (530 ko)
   PIONEER DEH-2220UB annexe 1 (194 ko)
   PIONEER DEH-2220UB annexe 4 (740 ko)
   PIONEER DEH-2220UB annexe 3 (530 ko)
   PIONEER DEH-2220UB BROCHURES (11631 ko)
   PIONEER DEH-2220UB INSTALLATION (883 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER DEH-2220UB

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Boor geen gat in het motorruimteschot om de geel draad van het apparaat naar de auto-accu te leiden. Door de motortrillingen kan de aangebrachte isolatie losraken op de plaats waar de draad van het interieur naar de motorruimte loopt, met een gevaarlijke situatie tot gevolg. Zorg ervoor dat de draden de beweging van de diverse onderdelen van de auto zoals de versnellingspook, de handrem of het stoelverschuivingsmechanisme niet hinderen. [. . . ] -- Koppel de negatieve pool van de accu los voor u begint met de installatie. Ter bescherming van de bedrading dient u deze te omwikkelen met isolatieband waar de bedrading met metalen onderdelen in aanraking komt. -- Houd alle bedrading uit de buurt van bewegende onderdelen, zoals de versnellingspook en de stoelenrails. -- Houd de bedrading uit de buurt van zeer warme plekken, zoals bij een verwarmingsrooster. -- Leid de gele draad niet door een gat naar het motorcompartiment om aan te sluiten op de accu. -- Tap in geen geval de stroomkabel voor dit toestel af om andere apparatuur van stroom te voorzien. -- Sluit de negatieve luidsprekerdraden in geen geval direct op aarde aan. Via de blauw/witte draad wordt een stuursignaal geproduceerd wanneer dit toestel is ingeschakeld. Verbind deze met de systeemafstandsbediening van een externe eindversterker, of met de stuuraansluiting voor het relais van de antenne van het voertuig (max. Bij aansluiting op een los verkrijgbare eindversterker Sluit 5* en 6* aan wanneer pen 5 de antenne aanstuurt. In andere typen voertuigen hoeft u 5* en 6* helemaal niet aan te sluiten. Voer deze verbindingen uit wanneer u de los verkrijgbare versterker gebruikt. Raadpleeg uw dealer als u voor de installatie gaten moet boren of andere wijzigingen aan het voertuig zelf moet aanbrengen. Installeer dit toestel in geen geval op een locatie waar: -- het de besturing van het voertuig kan hinderen. Installeer dit toestel niet in de buurt van zeer warme plekken, zoals bij een verwarmingsrooster. De optimale prestaties worden verkregen wanneer het toestel geïnstalleerd wordt onder een hoek van minder dan 60º. Gebruik voor installatie in een ondiepe ruimte de meegeleverde montagebehuizing. Als er voldoende ruimte is, gebruikt u de montagebehuizing die met het voertuig geleverd werd. [. . . ] Zet de montagebehuizing vast door met een schroevendraaier de metalen lipjes op hun plaats te buigen (90°). Om verzekerd te kunnen zijn van voldoende ventilatie bij gebruik van dit toestel, dient u er bij de installatie voor te zorgen dat u achter het achterpaneel en rondom het toestel voldoende ruimte vrij laat, en dient u eventuele losse bedrading samen te bundelen zodat deze de ventilatie-openingen niet kan blokkeren. Laat voldoende ruimte vrij Dashboard Het toestel functioneert wellicht niet naar behoren als het niet goed is bevestigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER DEH-2220UB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER DEH-2220UB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag