Gebruiksaanwijzing PIONEER DEH-2200UBB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER DEH-2200UBB. Wij hopen dat dit PIONEER DEH-2200UBB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER DEH-2200UBB te teleladen.


PIONEER DEH-2200UBB : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (883 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PIONEER DEH-2200UBB annexe 1 (2222 ko)
   PIONEER DEH-2200UBB BROCHURES (11507 ko)
   PIONEER DEH-2200UBB annexe 1 (194 ko)
   PIONEER DEH-2200UBB annexe 4 (740 ko)
   PIONEER DEH-2200UBB annexe 3 (530 ko)
   PIONEER DEH-2200UBB annexe 2 (2222 ko)
   PIONEER DEH-2200UBB BROCHURES (11631 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER DEH-2200UBB

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik geen onderdelen van andere fabrikanten; deze kunnen storingen veroorzaken. Neem contact op met uw dealer als er voor de installatie gaten moeten worden geboord of als er andere aanpassingen aan het voertuig nodig zijn. [. . . ] Het toestel functioneert wellicht niet naar behoren als het niet goed is bevestigd. 2 Steek de meegeleverde uittreksleutels in de beide kanten van het toestel totdat ze op hun plaats klikken. Als dit toestel wordt geïnstalleerd in een voertuig met een contactschakelaar zonder ACCstand (accessoirestand), kan de accu leeglopen als de rode kabel niet wordt aangesloten op de aansluiting die de bediening van de contactschakelaar herkent. Gebruik van dit toestel onder andere omstandigheden dan de volgende kan leiden tot brand of storingen. Om kortsluiting, oververhitting en storingen te voorkomen, moet u onderstaande aanwijzingen opvolgen. Bescherm de kabels met plakband op plaatsen waar deze tegen metalen onderdelen liggen. -- Plaats de kabels niet in de buurt van beweegbare onderdelen, zoals de versnellingspook of de rails van de stoelen. -- Leg kabels niet op plaatsen die heet kunnen worden, zoals dicht bij de kachel. -- Sluit de gele kabel niet op de accu aan via een gat in het motorcompartiment. ingang bedrade afstandsbediening Een bedrade afstandsbedieningsadapter kan aangesloten worden (los verkrijgbaar). -- Gebruik alleen zekeringen die overeenkomen met het aangegeven vermogen. -- Verbind de negatieve luidsprekerkabel nooit rechtstreeks met de aarding. [. . . ] Als u zulke apparatuur niet gebruikt, verbindt u de draad voor audiodemping niet. Versterker (apart verkrijgbaar) Systeemafstandsbediening Links Rechts Luidsprekers achterin Maak deze verbindingen als de optionele versterker wordt gebruikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER DEH-2200UBB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER DEH-2200UBB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag