Gebruiksaanwijzing PIONEER CP-F150MINI

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER CP-F150MINI. Wij hopen dat dit PIONEER CP-F150MINI handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER CP-F150MINI te teleladen.


PIONEER CP-F150MINI : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (465 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER CP-F150MINI

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze luidsprekerstandaard mag alleen met de Pioneer S-4EX luidspreker worden gebruikt. Lees de handleiding aandachtig door zodat u het product op de juiste wijze monteert en gebruikt. Bewaar de handleiding op een veilige plaats voor eventuele naslag in de toekomst. [. . . ] U hebt een middelgrote kruiskopschroevendraaier nodig om de luidsprekers aan de standaards te bevestigen. Voordat u begint Alvorens de luidsprekers te gaan opstellen, raden wij u aan de bijbehorende handleiding zorgvuldig door te lezen. Als u de S-4EX luidsprekers hebt, ziet u een bevestigingsmoer op de luidsprekervoet (zie hieronder). Gebruik deze luidsprekerstandaard niet met andere luidsprekers dan de Pioneer S-4EX, aangezien het anders mogelijk is dat de luidspreker niet stabiel staat waardoor deze kan vallen met beschadiging of letsel tot gevolg. Gebruik uitsluitend de bijgeleverde schroeven om de luidspreker aan de luidsprekerstandaard te bevestigen. Zet de luidsprekerstandaard niet op een onstabiele en/of schuine ondergrond. Gebruik deze standaard uitsluitend met de luidspreker waarvoor ze is ontworpen. 2 Leg de penvoetjes op de vloer op de plaatsen waar de pennen terechtkomen. 3 Draai aan de pennen om de hoogte af te stellen en draai daarna de penmoeren naar links om de pennen op de afgestelde hoogte te vergrendelen. 4 Laat de luidsprekerstandaard op de penvoetjes rusten en controleer of de standaard stabiel staat en niet schommelt. Stel de hoogte zo af dat er ongeveer 1 mm tot 2 mm ruimte overblijft tussen de voetjes en het installatieoppervlak. Gebruik een poetsdoek of een droge doek om stof en vuil te verwijderen. Als de standaard erg vuil is, kunt u een zachte doek bevochtigen met een neutraal reinigingsmiddel dat vijf- tot zesmaal verdund is met water. Gebruik nooit witte spiritus, benzine, insecticidenspray of andere chemische middelen op of in de buurt van de standaard, want deze kunnen de afwerking aantasten. [. . . ] Als de standaard erg vuil is, kunt u een zachte doek bevochtigen met een neutraal reinigingsmiddel dat vijf- tot zesmaal verdund is met water. Gebruik nooit witte spiritus, benzine, insecticidenspray of andere chemische middelen op of in de buurt van de standaard, want deze kunnen de afwerking aantasten. 6 Draai de moeren naar links om de voetjes op de afgestelde hoogte te vergrendelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER CP-F150MINI

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER CP-F150MINI zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag