Gebruiksaanwijzing PIONEER CP-DV1000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER CP-DV1000. Wij hopen dat dit PIONEER CP-DV1000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER CP-DV1000 te teleladen.


PIONEER CP-DV1000 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (517 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER CP-DV1000

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 6 Schließen Sie die Lautsprecherschnur an die auf der Rückseite des Lautsprechers befindlichen Klemmen an. Hartelijk dank voor de aankoop van speaker stand CP-DV1000 van Pioneer. [. . . ] Lijn de 4 schroefgaten in het voetstuk van de stand op met de schroefgaten in de twee steelelementen; plaats de schroeven en draai deze vast. Maak het snoer vast door het in de gleuf aan de onderzijde van het voetstuk van de stand in te klemmen. 3 Geleid het speakersnoer vanaf de bovenzijde van het steelelement door het voetstuk (3), langs de zijkant (4), en geleidt het door naar de achterzijde (5) van het voetstuk van de speaker. 4 Bevestig met gebruik van de meegeleverde zwarte schroeven het voetstuk van de speaker aan de bovenkant van de steelelementen. Lijn de 4 schroefgaten in het voetstuk van de speaker op met de schroefgaten in de twee steelelementen; plaats daarna de schroeven en draai deze vast. 5 Bevestig de satellietspeaker met gebruik van de meegeleverde zilverkleurige schroeven op zijn plaats. De speaker heeft een grijs- en een houtkleurige zijde zodat de speaker met de gewenste zijde boven kan worden geplaatst. Zorg er voorafgaande aan bevestiging voor dat het speakersnoer (van het steelelement) lang genoeg is voor aansluiting op het aansluitingspunt van de speaker. 6 Sluit het speakersnoer aan op de aansluitingspunten aan de achterzijde van de speaker. 7 Bevestig de afdekkingskap aan de achterzijde zoals hiernaast aangegeven. [. . . ] Gebruik indien de kast erg vuil is een zachte doek, die in neutraal schoonmaakmiddel is gespoeld dat 5 à 6 maal met water is verdund. Gebruik geen verdunners, benzine, insektenbestrijdingsspray of andere chemische middelen op of nabij de kast; deze tasten het oppervlak aan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER CP-DV1000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER CP-DV1000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag