Gebruiksaanwijzing PIONEER CP81B-MK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER CP81B-MK. Wij hopen dat dit PIONEER CP81B-MK handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER CP81B-MK te teleladen.


PIONEER CP81B-MK : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5265 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER CP81B-MK

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1 Drehen Sie die Stabilisatoren in die mit einem Gewinde versehenen Metalleinsätze in der Unterseite der StänderBodenplatte ein. Lees de handleiding aandachtig door zodat u het product op de juiste wijze monteert en gebruikt. [. . . ] Lijn de schroefgaten in de standaardvoet en de luidsprekersteun uit met de schroefgaten in de drie stelen, steek de schroeven naar binnen en draai deze vast. Bij deze luidsprekerstandaard worden pennen geleverd die u kunt gebruiken om de standaard even boven de vloer te plaatsen. Gebruik deze pennen wanneer u de standaard op een dik tapijt zet (voor extra stabiliteit), of voor een beter geluid wanneer u de standaard op een harde ondergrond met veel nagalm zet (bijv. Gebruik de bijgeleverde penvoetjes om te voorkomen dat er krassen komen op de vloer of de andere ondergrond waarop de standaard wordt gezet. 2 Leg de penvoetjes op de plaatsen waar de uiteinden van de drie pennen terechtkomen wanneer de luidsprekerstandaard wordt neergezet. De pennen zijn van scherp metaal vervaardigd en kunnen beschadiging aan de ondergrond veroorzaken. Gebruik de penvoetjes altijd op de afgebeelde wijze, met de holle kant naar de penpunt gekeerd. Monteer de standaard op een vlakke en zachte ondergrond (zoals een vloerkleed). Zorg dat de schroeven in de schroefgaten zijn gestoken zoals hierboven is afgebeeld (met de schroefkop verborgen) wanneer u de luidspreker vastmaakt. Verkeerde montage kan resulteren in beschadigingen of letsel in geval de luidspreker van de standaard zou vallen. [. . . ] Gebruik nooit witte spiritus, benzine, insecticidenspray of andere chemische middelen op of in de buurt van de standaard, want deze kunnen de afwerking aantasten. Beschermstuk (boven) Beschermstuk (midden) Beschermstuk (onder) Beschermstuk (Standaadvoet) Beschermstuk (Luidsprekersteun) Pakkinghouder (Allen voor de CP-81B-K) Pakkinghouder (Allen voor de CP-81B-MK) Polyethyleen tas (Standaadvoet) Polyethyleen tas (Luidsprekersteun) Polyethyleen tas (Standaardstelen) Beschermblad (Standaadvoet) Beschermblad (Luidsprekersteun) Beschermblad (Standaardstelen) [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER CP81B-MK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER CP81B-MK zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag