Gebruiksaanwijzing PIONEER CP81B-K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER CP81B-K. Wij hopen dat dit PIONEER CP81B-K handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER CP81B-K te teleladen.


PIONEER CP81B-K : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (810 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PIONEER CP81B-K annexe 1 (5265 ko)
   PIONEER CP81B-K annexe 1 (5265 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER CP81B-K

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze luidsprekerstandaard kan alleen met de volgende Pioneer luidsprekers worden gebruikt: S-81B-LR-K, S-81B-LR-QL of S-81B-LR-W. Voordat u begint Alvorens de luidsprekers te gaan opstellen, raden wij u aan de bijbehorende handleiding zorgvuldig door te lezen. Gebruik uitsluitend de bijgeleverde schroeven om de luidspreker aan de luidsprekerstandaard te bevestigen. [. . . ] Gebruik uitsluitend de bijgeleverde schroeven om de luidspreker aan de luidsprekerstandaard te bevestigen. Zet de luidsprekerstandaard niet op een onstabiele en/of schuine ondergrond. Gebruik deze standaard uitsluitend met de luidspreker waarvoor ze is ontworpen. Bij een andere luidspreker kan de standaard beschadigd worden en/of de luidspreker kan vallen en letsel veroorzaken. Wanneer de luidspreker en de standaard worden verplaatst, moet u eerst de luidspreker van de standaard afnemen en dan de standaard verplaatsen door deze bij de stelen vast te pakken. Zet de standaard op een stabiele, horizontale ondergrond; het is gevaarlijk wanneer de standaard op een onstabiele ondergrond staat. Pioneer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadigingen als gevolg van een foutieve montage of bevestiging, onvoldoende versteviging, verkeerd gebruik van het product, natuurrampen enz. Wij raden u aan de penvoetjes altijd te gebruiken als u de pennen aanbrengt. Wanneer de antislipkussentjes worden gebruikt Wanneer de luidsprekerpennen niet worden gebruikt: Om een ongeluk of letsel te voorkomen, moet u schroeven gebruiken om de luidspreker aan de luidsprekerstandaard te bevestigen. Er zijn bevestigingsmoeren aan de onderkant van de luidspreker (zie hieronder). Maak de luidspreker met de vulringen, veerringen en 40 mm schroeven aan de luidsprekersteun vast, zoals hieronder is afgebeeld. Om een ongeluk of letsel te voorkomen, moet u schroeven gebruiken om de luidspreker aan de luidsprekerstandaard te bevestigen. Er zijn bevestigingsmoeren aan de onderkant van de luidspreker (zie hieronder). Maak de luidspreker met de vulringen, veerringen en 50 mm schroeven aan de luidsprekersteun vast, zoals hieronder is afgebeeld. [. . . ] Er zijn bevestigingsmoeren aan de onderkant van de luidspreker (zie hieronder). Maak de luidspreker met de vulringen, veerringen en 50 mm schroeven aan de luidsprekersteun vast, zoals hieronder is afgebeeld. Gebruik een poetsdoek of een droge doek om stof en vuil te verwijderen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER CP81B-K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER CP81B-K zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag