Gebruiksaanwijzing PIONEER CP-7EX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER CP-7EX. Wij hopen dat dit PIONEER CP-7EX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER CP-7EX te teleladen.


PIONEER CP-7EX : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1690 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PIONEER CP-7EX annexe 1 (805 ko)
   PIONEER CP-7EX annexe 2 (805 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER CP-7EX

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze luidsprekerstandaard mag alleen gebruikt worden met de Pioneer S-7EX luidspreker. Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door zodat u het product op de juiste wijze monteert en gebruikt. [. . . ] Monteer de standaard op een vlakke en zachte ondergrond (zoals een vloerkleed). Zorg dat de schroeven in de schroefgaten zijn gestoken zoals hierboven is afgebeeld (met de schroefkop verborgen) wanneer u de luidspreker vastmaakt. Verkeerde montage kan resulteren in beschadigingen of letsel in geval de luidspreker van de standaard zou vallen. De luidsprekerstandaards zijn voorzien van pennen die u kunt gebruiken om de standaards verhoogd van de vloer op te stellen. Gebruik deze pennen wanneer u de standaards op een dik tapijt zet (voor extra stabiliteit), of voor een beter geluid wanneer u de standaards op een harde ondergrond met veel nagalm zet (bijv. Gebruik de bijgeleverde penvoetjes om krassen in de vloer of een ander oppervlak waarop de standaard wordt geplaatst te voorkomen. Bevestigen van een luidspreker aan de standaard Om een ongeluk of letsel te voorkomen, moet u de schroeven gebruiken om de luidspreker aan de luidsprekerstandaard te bevestigen. Bevestig de luidspreker met de vulring, de veerring en 60 mm schroeven aan de luidsprekersteun, zoals hieronder is afgebeeld. 3 Kies de plaats voor de standaard en zet de standaard op de penvoetjes op de vloer. 4 Zet de standaard zodanig dat de pennen goed op de penvoetjes rusten. [. . . ] Zodoende zorgt u ervoor dat het verwijderde product op de juiste wijze wordt behandeld, opnieuw bruikbaar wordt gemaakt, t gerecycleerd en het niet schadelijk is voor de gezondheid en het milieu. Still skruespaltene på bunnplaten og skruehullene på høyttalerstøtten kant i kant med skruehullene på de to soklene, sett i skruene og stram de til. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER CP-7EX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER CP-7EX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag