Gebruiksaanwijzing PIONEER CP-4EX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER CP-4EX. Wij hopen dat dit PIONEER CP-4EX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER CP-4EX te teleladen.


PIONEER CP-4EX : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4041 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER CP-4EX

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1 Drehen Sie die Stabilisatoren in die drei Gewinde in der Bodenplatte des Lautsprechers ein. 6 Drehen Sie die Muttern im Gegenuhrzeigersinn, um die Zusatzfüße in der jeweils eingestellten Position zu sichern. [. . . ] Wanneer de luidspreker en de standaard worden verplaatst, moet u eerst de luidspreker van de standaard afnemen en dan de standaard verplaatsen door deze bij de stelen vast te pakken. Zet de standaard op een stabiele, horizontale ondergrond; het is gevaarlijk wanneer de standaard op een onstabiele ondergrond staat. Wanneer de pennen onder de luidspreker worden gemonteerd Gebruik alleen de pennen die bij de S-4EX worden geleverd. 1 Bevestig de pennen op de drie plaatsen aan de onderkant van de luidspreker. Pioneer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadigingen als gevolg van een foutieve montage of bevestiging, onvoldoende versteviging, verkeerd gebruik van het product, natuurrampen enz. 3 Laat de luidspreker voorzichtig op de luidsprekersteun rusten terwijl u de pennen uitlijnt met de kurkplaatjes op de bovenkant van de luidsprekersteun en maak het geheel dan vast met de vulringen, veerringen en schroeven (drukkingskop M5 x L55). Wanneer de pennen onder de luidsprekerstandaard worden gemonteerd Gebruik alleen de pennen, penvoetjes en extra voetjes die bij de S-4EX worden geleverd. 1 Monteer de pennen op drie plaatsen aan de onderkant van de standaardvoetplaat en monteer dan de twee extra voetjes om schommelen te voorkomen. Wanneer u de pennen aanbrengt, moet u de luidsprekerstandaard op de zijkant leggen op een zachte deken of zachte ondergrond om beschadigingen te voorkomen. Plaats de penvoetjes met de holle kant naar boven zodat de pennen erop terechtkomen zoals hieronder is aangegeven. [. . . ] 2 Coloque las placas de corcho suministradas en las tres posiciones del soporte de altavoz. 7 Apoye el altavoz sobre la parte superior del soporte y emplee las arandelas normales, las arandelas de resorte, y los tornillos (prisioneros M5 x L55) para fijar con seguridad el altavoz al soporte. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER CP-4EX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER CP-4EX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag