Gebruiksaanwijzing PIONEER CLD-S315

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER CLD-S315. Wij hopen dat dit PIONEER CLD-S315 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER CLD-S315 te teleladen.


PIONEER CLD-S315 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5015 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER CLD-S315

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Informatie voor gebruikers betreffende het verzamelen en wegdoen van oude apparaten en gebruikte batterijen Deze symbolen gelden alleen in de Europese Unie. Voor landen buiten de Europese Unie: Alsudezeapparatenwiltafdanken, neemdan contactopmethetgemeentehuisvanuw woonplaatsofdeleverancierervanenvraagnaar dejuistemaniervanwegdoen. Zorg ervoor dat de netspanning in het land waar u dit apparaat gebruikt overeenstemt met de netspanning die is aangegeven op het typeplaatje achterop het apparaat (bijvoorbeeld 230 V of 120 V). Afspeelbare schijven en symbolen die in deze handleiding worden gebruikt Een bestand op een schijf/ USB-apparaat afspelen yui Een bestand op een netwerkserver afspelen yui Een diapresentatie stoppen Vooruit of achteruit scannen Naar de vorige of volgende foto overspringen Een bestand met ondertitels selecteren y Afspelen vanaf de geselecteerde tijd eroy Een taal voor de ondertiteling selecteren eroy Vanuit een andere hoek kijken er U hoort een ander geluid eroy Neem uw verantwoordelijkheid Respecteer auteursrechten Naar de radio luisteren Informatie over een radiostation weergeven Belangrijke informatie met betrekking tot de netwerkservices [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER CLD-S315

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER CLD-S315 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag