Gebruiksaanwijzing PIONEER CD-V61FM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER CD-V61FM. Wij hopen dat dit PIONEER CD-V61FM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER CD-V61FM te teleladen.


PIONEER CD-V61FM : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2037 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER CD-V61FM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wikkel ter bescherming ook isolatieband om de bedrading waar deze de metalen oppervlakken van de auto raakt. Leid de bedrading altijd zo dat deze niet in aanraking kan komen met bewegende onderdelen zoals de versnellingspook, de handrem en de geleiderails van de stoelen. [. . . ] Naar de audio Uitgangsaansluitingen @ Autoantennestekker # Autostereo met FM radio $ Pioneer monitor voor plafondmontage % Pioneer DVD-speler als signaalbron (stand-alone functie) ^ Pioneer TV tuner & Pioneer DVD-speler (stand-alone functie) · Verbind het aardedraad (zwart) beslist met het autochassis of een metalen onderdeel dat goed met het chassis is geaard. De geluidsweergave zal worden gestoord of het systeem werkt niet juist indien het aardedraad niet goed is aangesloten. Plaats eventueel verwijderde auto-onderdelen weer terug en sluit dan de negatieve (­) accukabel weer op de accu aan. Dit apparaat is bestemd voor inbouw in voer-tuigen met een negatief geaarde 12-volts accu. Alvorens u het installeert in een auto, bus, vrachtwagen of ander voer- of vaartuig, dient u eerst te controleren of de accuspanning de juiste is. Raadpleeg de handleidingen van de diverse producten zelf voor details omtrent het aansluiten op de eindversterker en andere toestellen en maak vervolgens de correcte aansluitingen. Snoeren voor dit toestel en overeenkomende snoeren voor andere toestellen hebben mogelijk verschillende kleuren ookal is de functie van de snoeren hetzelfde. Zie voor het verbinden van dit toestel met een ander toestel daarom de installatiehandleiding van beide toestellen en verbind de snoeren met dezelfde functie met elkaar. Leid de rood draad niet door het brandschot naar de motorruimte voor aansluiting op de accu. Hierbij is de kans groot op beschadiging van de isolatie en zeer gevaarlijke kortsluiting. Maak alle verbindingen tijdelijk en controleer dat de aansluitingen juist zijn, het toestel functioneert en het gehele systeem in orde is alvorens het toestel definitief te installeren. Gebruik uitsluitend de bij dit toestel geleverde onderdelen voor een juiste installatie. [. . . ] Als dit volume te hoog is, of wanneer het geluid vervormt, kunt u de draaiknop tegen de klok in draaien. Voorkeuze-instelling toonregeling · Normaal gesproken kunt u deze instelling op "2" houden staan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER CD-V61FM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER CD-V61FM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag