Gebruiksaanwijzing PIONEER CD-SR100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER CD-SR100. Wij hopen dat dit PIONEER CD-SR100 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER CD-SR100 te teleladen.


PIONEER CD-SR100 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4101 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PIONEER CD-SR100 annexe 2 (243 ko)
   PIONEER CD-SR100 BROCHURES (11507 ko)
   PIONEER CD-SR100 annexe 2 (243 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER CD-SR100

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] (Symbool voor toestellen) (Symbolen voor batterijen) Gebruikersinformatie voor het verzamelen en verwijderen van oude producten en batterijen De symbolen op producten, verpakkingen en/of bijbehorende documenten geven aan dat de gebruikte elektronische producten en batterijen niet met het gewone huishoudelijk afval kunnen worden samengevoegd. Er bestaat een speciaal wettelijk voorgeschreven verzamelsysteem voor de juiste behandling, het opnieuw bruikbaar maken en de recyclage van gebruikte producten en batterijen. [. . . ] Installeer de stuurafstandsbediening zoals in deze gebruiksaanwijzing wordt beschreven. Installeer de stuurafstandsbediening niet in de buurt van de portieren waar het gemakkelijk aan regenwater wordt blootgesteld. Houd het volume van uw autostereo op een niveau waarbij u nog steeds geluiden van buiten kunt blijven horen. Als u geen geluiden van buiten de auto meer kunt horen, heeft u een verhoogde kans op ongelukken. Wanneer de auto stopt of een bocht maakt kan het toestel dan namelijk op de vloer terecht komen. Als het vervolgens onder uw rempedaal rolt, kunt u niet meer remmen, hetgeen tot allerlei narigheid kan leiden. Haal dit toestel niet uit elkaar en breng er geen wijzigingen in aan. Roep onmiddellijk de hulp van een arts in als de batterij per ongeluk wordt doorgeslikt. De batterij mag niet worden opgeladen, uit elkaar gehaald, verwarmd of in het vuur worden gegooid. Als u gebruikte batterijen weggooit, zorg dan dat u voldoet aan de wettelijke bepalingen of milieuregels die in uw land/regio gelden. Controleer altijd extra zorgvuldig of de batterij met de plus (+) en min (­) polen in de juiste richting is ingezet. Om de afstandsbediening over te schakelen naar bediening van het navigatiesysteem, dient u op de FUNCTION toets te drukken terwijl u de BAND toets ingedrukt houdt. [. . . ] 12 Wikkel de riem rond de buitenste rand van het stuur en plaats het uiteinde door de gleuf in de houder. 3 Trek de riem aan en zet hem vervolgens met de twee overige haken aan de houder vast. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER CD-SR100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER CD-SR100 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag