Gebruiksaanwijzing PIONEER CD-IV202AV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER CD-IV202AV. Wij hopen dat dit PIONEER CD-IV202AV handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER CD-IV202AV te teleladen.


PIONEER CD-IV202AV : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (897 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER CD-IV202AV

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] €Preste atención a las advertencias del manual y siga las instrucciones atentamente. €Asegúrese de que los cables y los hilos estén colocados y fijados de forma que no afecten a las piezas móviles del vehículo ni queden atrapados en las mismas, especialmente el volante, la palanca de cambios, el freno de mano, los asientos deslizantes, las puertas o cualquier control del vehículo. [. . . ] Als de isolatie van een draad smelt of scheurt, bestaat het gevaar dat de draad kortsluiting maakt op het voertuigchassis. Informatie voor de gebruiker Als u zich wilt ontdoen van dit product, mag u het niet met het normale huisvuil mengen. Er bestaat een afzonderlijk ophaalsysteem voor gebruikte elektronische producten conform met de wetgeving die een correcte behandeling, inzameling en hergebruik of recycling vereist. Privé huishoudens in de lidstaten van de EU, in Zwitserland en Noorwegen kunnen hun afgedankte elektronische producten kosteloos inleveren bij speciale inzamelpunten of bij een handelaar (bij aanschaf van een soortgelijk nieuw product). Neem in landen die hierboven niet vermeld zijn contact op met uw plaatselijke autoriteiten voor de juiste methode van opruimen. Op deze wijze zorgt u ervoor dat uw afgedankte product de noodzakelijke behandeling, inzameling en recycling ondergaat om mogelijke negatieve effecten op het milieu en de gezondheid te voorkomen. Belangrijke veiligheidsvoorschriften In deze handleiding wordt het aansluiten van het ingebouwde product via de aansluitingskit beschreven. Voor de bediening van het aangesloten product wordt u naar een andere handleiding verwezen. €Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u dit product gaat inbouwen. €Bewaar de handleiding zodat u er later nog eens iets in kunt opzoeken. €Neem alle waarschuwingen in deze handleiding in acht en volg de instructies zorgvuldig op. €Installeer dit product niet op een plek waar het (i) het zicht van de bestuurder kan belemmeren, (ii) de werking van bedieningssystemen of veiligheidsvoorzieningen van het voertuig, zoals airbags, knoppen voor alarmknipperlichten enz. , kan belemmeren, of (iii) de bestuurder kan hinderen bij het veilig besturen van het voertuig. In bepaalde gevallen kan dit product niet worden geïnstalleerd vanwege het type voertuig of de vorm van het interieur. [. . . ] Producten) (los verkrijgbaar) 1, 5 m 1m Lightning-naar-USB-kabel (Meegeleverd met iPod/iPhone) Opmerkingen: •De posities van de aansluitingen hangen mede af van het in het voertuig geïnstalleerde product. €Draai de schroef met de hand aan nadat u de adapterkabel heeft aangesloten op de Lightning-naar-VGA-adapter (Apple Inc. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER CD-IV202AV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER CD-IV202AV zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag