Gebruiksaanwijzing PIONEER CD-AH200

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER CD-AH200. Wij hopen dat dit PIONEER CD-AH200 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER CD-AH200 te teleladen.


PIONEER CD-AH200 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1643 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER CD-AH200

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] USB-Anschluss HDMI-Anschluss Nederlands Meegeleverde onderdelen Aansluiten van het ingebouwde product met behulp van de MHL-adapter USB-kabel (type USB A - A) 1, 5 m USB - micro-USB-kabel (type USB A - micro-USB B) 0, 75 m Opmerkingen: •Maak alle bedrading met kabelklemmen of isolatieband vast. [. . . ] €Installeer dit product niet op een plek waar het (i) het zicht van de bestuurder kan belemmeren, (ii) de werking van bedieningssystemen of veiligheidsvoorzieningen van het voertuig, zoals airbags, knoppen voor alarmknipperlichten enz. , kan belemmeren, of (iii) de bestuurder kan hinderen bij het veilig besturen van het voertuig. In bepaalde gevallen kan dit product niet worden geïnstalleerd vanwege het type voertuig of de vorm van het interieur. €Zorg ervoor dat de kabels en de bedrading zodanig zijn gelegd en vastgemaakt dat ze niet in de weg zitten bij of vast kunnen raken in de bewegende onderdelen van het voertuig, met name het stuur, de versnelling, de handrem, de rails van de verstelbare stoelen, of andere bedieningsorganen van het voertuig. 50 g Opmerking: De technische gegevens en het ontwerp kunnen ter verbetering van het product zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. USB-Kabel (type USB A - A) × 1 MHL-adapter × 1 Adapterkabel (HDMI type A - D) × 1 High Speed HDMI®-kabel (type A - A) × 1 •Gebruik alleen de kabels die bij deze aansluitingskit worden geleverd zodat de juiste aansluitingen worden gemaakt. €Gebruik de kabels in deze aansluitingskit niet voor andere modellen dan waarvoor ze bedoeld zijn. uSB - micro-USB-kabel (type USB A - micro-USB B) × 1 High Speed HDMI®-kabel (type A - A) 1 , 5 m 0 , 75 m MHL-adapter Opmerkingen: •De posities van de HDMI-aansluitingen en de USB-poort verschillen afhankelijk van het ingebouwde product. [. . . ] Zie de handleiding van het betreffende product voor details over de posities van de aansluitingen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER CD-AH200

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER CD-AH200 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag