Gebruiksaanwijzing PIONEER AVIC-X3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER AVIC-X3. Wij hopen dat dit PIONEER AVIC-X3 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER AVIC-X3 te teleladen.


PIONEER AVIC-X3 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2424 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PIONEER AVIC-X3 (10433 ko)
   PIONEER AVIC-X3 annexe 2 (4943 ko)
   PIONEER AVIC-X3 annexe 1 (10433 ko)
   PIONEER AVIC-X3 INSTALLATION MANUAL (4943 ko)
   PIONEER AVIC-X3 (2680 ko)
   PIONEER AVIC-X3 (8689 ko)
   PIONEER AVIC-X3 annexe 1 (8689 ko)
   PIONEER AVIC-X3 annexe 2 (4943 ko)
   PIONEER AVIC-X3 QUICKSTART MANUAL (2680 ko)
   PIONEER AVIC-X3 INSTALLATION MANUAL (4943 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER AVIC-X3

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] CRB2464A_QX3e 6/27/07 19:54 Page 1 Hardware toetsen DVD MULTIMEDIA AV NAVIGATIEHOOFDTOESTEL Zoekfunctie overzicht Dit navigatiesysteem heeft meerdere methoden om uw bestemming in te voeren. [. . . ] Dit navigatiesysteem biedt u de mogelijkheid verschillende weergavemodi te selecteren, naargelang uw voorkeur. De AV signaalbron selecteren Tip het AV signaalbron pictogram aan om de gewenste AV signaalbron te selecteren (1) Selectie van de video voor achtergrondweergave Tip REAR SCREEN aan om de videobron over te schakelen naar de achtergrondweergave in de volgende volgorde. Mirror (hetzelfde als voorgrond) ­ DVD (DISC) ­ AV1 (AV-1) ­ AV2 (AV-2) Uw Apple iPod® weergeven U kunt een iPod bedienen door de iPod kabel (CD-I200) (afzonderlijk verkocht) aan te sluiten op het navigatiesysteem. 1 Het [AV MENU] weergeven. 2 Tip het iPod pictogram aan om het iPod signaalbron scherm weer te geven. iPod-MUSIC (1) (2) Door de kaart bladeren Tip aan en houd ingedrukt waar u over het kaartscherm wilt bladeren. (1) AV signaalbron pictogram Bronnen die vanaf het begin gebruikt kunnen worden: · DISC [CD, ROM, DVD-V, DivX] · RADIO [Tuner] (2) Bewerking van de AV bewerkingschermen DISC signaalbron scherm (bijv. DVD-V) iPod-VIDEO (1) (2) Tiptoetsenbord Weergave en Pauze / Sla het nummer/hoofdstuk voorwaarts of achterwaarts over Bronnen die moeten worden aangesloten op een bijkomende Pioneeruitrusting (apart verkocht) of een externe uitrusting: · iPod [iPod] · USB [USB-Audio] · BT-TEL [Bluetooth-Telefoon] iPod USB · BT-AUDIO [Bluetooth-Audio] · M-CD [Multi-CD speler] · M-DVD [Multi-DVD speler] BT-TEL (3) (2) Verkeersinformatie op de kaart U kunt de verkeersinformatie die wordt uitgezonden via de FM radio door middel van het radiogegevens systeem (RDS-TMC) op het venster controleren. [. . . ] (3) Tip de toetsen aan om de muziek/videobron te bedienen. BT-AUDIO M-CD M-DVD (2) OFF [De signaalbron uitschakelen] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER AVIC-X3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER AVIC-X3 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag