Gebruiksaanwijzing PIONEER AVH-Z2000BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER AVH-Z2000BT. Wij hopen dat dit PIONEER AVH-Z2000BT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER AVH-Z2000BT te teleladen.


PIONEER AVH-Z2000BT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2474 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER AVH-Z2000BT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] 8 -Taste 9 RESET-Taste 10 Disc-Einschub Nederlands De klok instellen : Aanraken : Slepen Bediening van de tuner (radio) 1 Schakel over naar het instelscherm voor de klok Selecteer een radioband Bediening bewegende beelden Bediening DVD-menu Selecteer het gewenste item van het menu Open het menu Bediening bewegende beelden Bediening audiofuncties Het afspeelpunt wijzigen Tonen van een lijst met fragmenttitels/bestandsnamen om muziekstukken te kunnen kiezen Schakel tussen soorten mediabestanden Toon de verborgen functiebalk Stel de functies voor de geluidsweergave in Pauzeer en start de weergave Bediening Bluetooth telefoon Open het Bluetooth verbindingsmenu Open het scherm met voorkeuzenummers Schakel over naar de telefoonboekfunctie Schakel over naar de telefoongeschiedenis Schakel over naar direct invoeren van het telefoonnummer Wat is wat Z5000DAB Selecteren van de signaalbron 2 Geef het AVbronselectiescherm weer Gecomprimeerde videobestanden afspelen 1 Stop de weergave Het scherm met afspeellijsten weergeven Stel de klok in 2 Starten van de zoekfunctie Selecteer een categorie Selecteer een titel van de lijst die u wilt afspelen Op de volgende zender afstemmen bij indrukken. Sla de sterkste zenders op Selecteer een signaalbron Pauzeer en start de weergave Z3000DAB Z2000BT Een frame vooruit gaan Snel vooruit en terug Pas het luistervolume voor de gesprekspartner aan Selecteer een voorkeuzezender Blader door de lijst Selecteer een map Schakel de privéstand in of uit 1 2 De bronnenlijst weergeven Voorkeurzenders weergeven Een voorkeurzender selecteren Het afspeelpunt wijzigen Toon de verborgen functiebalk Zoek naar muziek op categorie Blader door de titels of categorienamen 1 2 Het scherm met afspeellijsten weergeven Selecteer een categorie Selecteer een titel van de lijst die u wilt afspelen Selecteer een signaalbron Beantwoorden van een inkomend gesprek Beëindig het gesprek Blader door de lijst Blader door de titels of categorienamen 1 LCD-scherm 2 VOL (+/–)-toets -toets 3 Druk hierop om over te schakelen tussen het applicatiescherm en het AV-bedieningsscherm. 6 -toets Druk hierop om het hoofdmenu weer te geven of om naar het vorige scherm terug te keren. Q Wanneer het display is uitgeschakeld, tikt u het scherm aan om terug te keren naar het originele scherm. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER AVH-Z2000BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER AVH-Z2000BT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag