Gebruiksaanwijzing PIONEER AVH-P3100DVD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER AVH-P3100DVD. Wij hopen dat dit PIONEER AVH-P3100DVD handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER AVH-P3100DVD te teleladen.


PIONEER AVH-P3100DVD : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1601 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PIONEER AVH-P3100DVD (4841 ko)
   PIONEER AVH-P3100DVD annexe 1 (4841 ko)
   PIONEER AVH-P3100DVD annexe 2 (1783 ko)
   PIONEER AVH-P3100DVD (1735 ko)
   PIONEER AVH-P3100DVD (4841 ko)
   PIONEER AVH-P3100DVD annexe 1 (2679 ko)
   PIONEER AVH-P3100DVD annexe 2 (4841 ko)
   PIONEER AVH-P3100DVD annexe 3 (1935 ko)
   PIONEER AVH-P3100DVD annexe 4 (1717 ko)
   PIONEER AVH-P3100DVD QUICKSTART MANUAL (2679 ko)
   PIONEER AVH-P3100DVD INSTALLATION MANUAL (1935 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER AVH-P3100DVD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Toon PTY informatie Snel vooruit en terug Open het signaalbronmenu Blader door de lijst Selecteer een signaalbron Heen en weer schakelen tussen Video en Muziek Selecteer een muziekstuk van de lijst Open de lijst Selecteer een categorie Laat alle muziekstukken in de geselecteerde categorie weergeven Selecteer een fragment Weergave of pauze Snel vooruit en terug Selecteer een muziekstuk van een lijst Raak AF aan om de AF functie in te schakelen Raak TA aan om de TA functie in te schakelen Open de lijst Selecteer een fragment/bestand/map Laat alle muziekstukken in de geselecteerde map weergeven Druk op deze toets om alle signaalbronnen af te gaan. Het is gevaarlijk het USB-opslagapparaat direct aan te sluiten omdat dit dan naar voren uitsteekt. Druk op deze toetsen om handmatig af te stemmen, vooruit en achteruit te spoelen en naar fragmenten te zoeken. Druk op deze toets om terug te keren naar de fabrieksinstellingen (begininstellingen). [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER AVH-P3100DVD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER AVH-P3100DVD zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag