Gebruiksaanwijzing PIONEER AVH-5300DVD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER AVH-5300DVD. Wij hopen dat dit PIONEER AVH-5300DVD handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER AVH-5300DVD te teleladen.


PIONEER AVH-5300DVD : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3016 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PIONEER AVH-5300DVD ANNEXE 892 (1599 ko)
   PIONEER AVH-5300DVD QUICK START GUIDE (2892 ko)
   PIONEER AVH-5300DVD (1551 ko)
   PIONEER AVH-5300DVD QUICK START GUIDE (5613 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER AVH-5300DVD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik kabelklemmen of isolatietape om de bekabeling op een veilige manier aan te brengen. Boor geen gat in het motorcompartiment om de gele kabel van het display op de accu aan te sluiten. De trilling van de motor kan er na verloop van tijd toe leiden dat de isolatie van de kabel wordt beschadigd op het punt tussen het passagiersgedeelte en het motorcompartiment. [. . . ] Neem contact op met uw dealer voor informatie over geschikte navigatiesystemen. Paars/wit Van de twee draden van de achteruitrijlamp moet u de draad verbinden waarvan het voltage verandert wanneer de versnellingspook in REVERSE (R) wordt gezet. Middels deze verbinding kan het apparaat waarnemen of de auto vooruit of achteruit rijdt. Geel/zwart Als u apparatuur met dempingsfunctie gebruikt, verbindt u deze draad met de draad voor audiodemping op die apparatuur. Als u zulke apparatuur niet gebruikt, verbindt u de draad voor audiodemping niet. De plaats waar de handremschakelaar zich bevindt, hangt af van het automodel. Licht groen Via deze draad wordt de stand van de handrem (aangetrokken/ontspannen) doorgegeven. De draad moet verbonden worden met de stroomaansluiting van de handremschakelaar. Bij gebruik van een subwoofer van 70 W (2 ) moet u de aansluiting maken met de paarse en paars/zwarte draden van dit toestel. Voer deze verbindingen uit wanneer u de los verkrijgbare versterker gebruikt. Wanneer u het externe videoapparaat aansluit moet u AV Input wijzigen in System Menu. Een scherm aansluiten op de video-uitgang aan de achterzijde De video-uitgang en audio-uitgang aan de achterzijde van dit product zijn bedoeld voor aansluiting op een display zodat passagiers op de achterbank naar een DVD, video-CD of de TV kunnen kijken. Installeer het display nooit op een plaats waar het voor de bestuurder zichtbaar is tijdens het rijden. Als u dit product in combinatie met een achteruitrijcamera gebruikt, kunt u het beeld automatisch laten schakelen naar weergave van de achteruitrijcamera wanneer u de versnellingspook in de stand ACHTERUIT (R) zet. De mogelijkheid om het beeld van de achteruitrijcamera weer te geven is bedoeld als een hulpmiddel om beter zicht te hebben op een aanhangwagen of bij het parkeren. Voorwerpen in het achteruitzicht lijken mogelijk dichterbij of verder weg dan dat ze in werkelijkheid zijn. [. . . ] Plaats de sierlijst terug door hem op het toestel te drukken tot hij vastklikt. (Als de sierlijst ondersteboven wordt vastgezet, zal hij niet goed passen. Het is zeer gevaarlijk om de microfoon zo te installeren dat het snoer zich om de stuurkolom of de versnellingspook kan wikkelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER AVH-5300DVD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER AVH-5300DVD zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag