Gebruiksaanwijzing PIONEER AVH-2300DVD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER AVH-2300DVD. Wij hopen dat dit PIONEER AVH-2300DVD handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER AVH-2300DVD te teleladen.


PIONEER AVH-2300DVD : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5604 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PIONEER AVH-2300DVD ANNEXE 969 (1263 ko)
   PIONEER AVH-2300DVD QUICK START GUIDE (2383 ko)
   PIONEER AVH-2300DVD (1229 ko)
   PIONEER AVH-2300DVD ANNEXE 657 (1568 ko)
   PIONEER AVH-2300DVD QUICK START GUIDE (4593 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER AVH-2300DVD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] In sommige landen of staten is het verbod op kijken naar beelden op een display in een voertuig niet beperkt tot de bestuurder. Waar dergelijke regels van toepassing zijn, dient u zich daaraan te houden en mag u de dvd-functies van dit toestel niet gebruiken. [. . . ] -- Leg kabels niet op plaatsen die heet kunnen worden, zoals dicht bij de kachel. -- Sluit de gele kabel niet op de accu aan via een gat in het motorcompartiment. -- Verbind de negatieve luidsprekerkabel nooit rechtstreeks met de aarding. -- Voeg de negatieve kabels van verschillende luidsprekers nooit samen. Als dit apparaat aan staat, wordt het bedieningssignaal doorgegeven via de blauw/witte kabel. Verbind deze kabel met de afstandsbediening van een externe versterker of met de bedieningsaansluiting van de automatische antenne van het voertuig (maximaal 300 mA, 12 V gelijkstroom). Als het voertuig is uitgerust met een glasantenne, verbindt u deze met de voedingsaansluiting van de antenne-booster. Verbind de blauw/witte kabel nooit met de voedingsaansluiting van een externe versterker of automatische antenne. Dit toestel moet gescheiden worden geaard van andere apparaten (met name apparaten die veel stroom verbruiken zoals een versterker). Anders kan er brand of storing ontstaan wanneer de aarding per ongeluk losraakt. Wanneer u het externe videoapparaat aansluit moet u AV Input wijzigen in System Menu. Een scherm aansluiten op de video-uitgang aan de achterzijde De achteruitgang van dit toestel is geschikt voor aansluiting van een display zodat passagiers op de achterbank naar een dvd kunnen kijken. [. . . ] 1 Houder (Wordt met dit toestel meegeleverd) 2 Schroef (3 mm × 6 mm) (Wordt met dit toestel meegeleverd) Nadat u de houder in het dashboard geplaatst heeft, kiest en buigt u lipjes die geschikt zijn voor de dikte van het dashboardmateriaal. (Monteer dit toestel zo stevig mogelijk met behulp van de boven- en onderlipjes. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER AVH-2300DVD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER AVH-2300DVD zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag