Gebruiksaanwijzing PIONEER AS-WL200

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER AS-WL200. Wij hopen dat dit PIONEER AS-WL200 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER AS-WL200 te teleladen.


PIONEER AS-WL200 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2469 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER AS-WL200

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] * Die Standardwerte der Übertragungsgeschwindigkeit sind die theoretischen Standardwerte für die drahtlosen Standards. [. . . ] Wij raden u aan de installatieplek te wijzigen indien nodig, op zo'n manier dat de kabel niet strak kan komen te staan. Het MAC-adres staat niet op het toestel zelf, maar kan worden gecontroleerd via de onderstaande procedure. Met het toestel aangesloten op een ondersteund product kan het MAC-adres worden weergegeven op het scherm door [Settings] ­ [Communication Setup] ­ [Ethernet Setup (Wireless)]. Wij raden u aan het MAC-adres dat u op deze manier heeft gecontroleerd hieronder op te schrijven. Indien het apparaat voor andere doeleinden of op andere plaatsen wordt gebruikt (bijvoorbeeld langdurig gebruik in een restaurant voor zakelijke doeleinden, of gebruik in een auto of boot) en als gevolg hiervan defect zou raken, zullen de reparaties in rekening gebracht worden, ook als het apparaat nog in de garantieperiode is. 300 mm * De gegeven standaardwaarden voor de snelheid van de gegevensoverdracht zijn de theoretische maximum waarden voor de draadloze normen in kwestie. [. . . ] Zodoende zorgt u ervoor dat het verwijderde product op de juiste wijze wordt behandeld, opnieuw bruikbaar wordt gemaakt, t gerecycleerd en het niet schadelijk is voor de K058b_A1_Nl gezondheid en het milieu. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER AS-WL200

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER AS-WL200 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag