Gebruiksaanwijzing PHILIPS VOICE TRACER DVT2700

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS VOICE TRACER DVT2700. Wij hopen dat dit PHILIPS VOICE TRACER DVT2700 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS VOICE TRACER DVT2700 te teleladen.


PHILIPS VOICE TRACER DVT2700 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (630 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS VOICE TRACER DVT2700 (621 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS VOICE TRACER DVT2700

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2 Ziehen Sie den Ein-Ausschalter auf der Seite des Gerätes in die Mittelstellung, um die Tastensperre auszuschalten. [. . . ] Wählen Sie mit h  / b die Aufnahme, die Sie bearbeiten möchten. Drücken Sie während der Aufnahme die Aufnahmetaste g, um die Aufnahme zu pausieren. Wählen Sie mit h  / b die Aufnahme, die Sie löschen möchten. Wählen Sie mit h  / b die Funktion Aus, um die Sprachaktivierung auszuschalten. XX Ist die Funktion eingeschaltet, werden auf dem Display die hinterlegten Bilder nacheinander angezeigt. Wählen Sie mit h  / b die Funktion Zeit einstellen, um die Alarmzeit einzustellen. [. . . ] 2 Firmware aktualisieren Die Firmware ist die interne Software, die das Gerät steuert. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS VOICE TRACER DVT2700

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS VOICE TRACER DVT2700 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag