Gebruiksaanwijzing PHILIPS VIVA COLLECTION HD2636/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS VIVA COLLECTION HD2636/20. Wij hopen dat dit PHILIPS VIVA COLLECTION HD2636/20 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS VIVA COLLECTION HD2636/20 te teleladen.


PHILIPS VIVA COLLECTION HD2636/20 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5547 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS VIVA COLLECTION HD2636/20

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3) Duw de hendel voor het opwarmrek naar beneden om het opwarmrek uit te klappen. [. . . ] €¢ Kies een lage stand (1   2) voor licht geroosterd brood. €¢ Kies een hoge stand (5   7) voor donker geroosterd brood. Brood opnieuw opwarmen: druk op de heropwarmknop (   ) na stap 3. Brood ontdooien: druk op de ontdooiknop (   ) na stap 3. [. . . ] De roostertijd verandert niet wanneer u de bruiningsknop naar een andere stand draait. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS VIVA COLLECTION HD2636/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS VIVA COLLECTION HD2636/20 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag