Gebruiksaanwijzing PHILIPS TT 2023

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS TT 2023. Wij hopen dat dit PHILIPS TT 2023 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS TT 2023 te teleladen.


PHILIPS TT 2023 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (574 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS TT 2023

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te gebruiken volgens het nu beschikbare wetenschappelijke bewijs. , Het oplaadlampje op de adapter gaat branden om aan te geven dat het apparaat wordt opgeladen (fig. [. . . ] - Dompel de oplader nooit in water en spoel deze nooit af onder de kraan. - Als de adapter beschadigd is, zorg er dan voor dat deze altijd wordt vervangen door een adapter van het oorspronkelijke type om gevaar te voorkomen. - Gebruik het apparaat niet wanneer het scheerblad of een van de hulpstukken beschadigd of kapot is, omdat dit tot verwondingen kan leiden. - Dit apparaat is uitsluitend bedoeld voor het scheren en trimmen van lichaamsdelen onder de hals. Naleving van richtlijnen - Het apparaat voldoet aan de internationaal erkende IEC-veiligheidsvoorschriften en kan veilig onder de douche en in bad worden gebruikt (fig. - Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). Mits het apparaat op de juiste wijze en volgens de instructies in deze Apparaat zit, verwijdert u deze door voorzichtig de buitenste tand van de kam zijwaarts te duwen (fig. Oefen niet te veel druk uit en trek de huid goed strak wanneer u er met het scheerapparaat overheen gaat. Zorg ervoor dat het scheerhoofd altijd volledig in contact is met uw huid. Trimmen Met de trimkammen kunt u haren op 3 verschillende lengten knippen. Begin met de grote trimkam, om ervaring op te doen met het knippen met dit apparaat. Milieu Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. [. . . ] 3 Knip het haar bij door het apparaat tegen de haargroeirichting in te bewegen (fig. Zorg ervoor dat de uiteinden van de kam altijd in de richting wijzen waarin u het apparaat beweegt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS TT 2023

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS TT 2023 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag