Gebruiksaanwijzing PHILIPS SWV4158S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SWV4158S. Wij hopen dat dit PHILIPS SWV4158S handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SWV4158S te teleladen.


PHILIPS SWV4158S : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (77 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SWV4158S

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het gladde oppervlak is ideaal om bijvoorbeeld groenten, vis en garnalen rustig te bakken; het geribbelde oppervlak is handig voor vlees, zoals biefstuk, hamburgers of worstjes met onweerstaanbare grillstrepen. Extra smakelijk gegrild eten · Duoplaat voor grillen op gladde of geribbelde zijde · Grill met antiaanbaklaag voor grillen zonder olie · Instelbare thermostaat, dus perfecte resultaten voor alle soorten voedsel Binnenshuis grillen nu eenvoudiger dan ooit · Geïntegreerde vetopvangbak voor het opvangen van overtollig vet · Schelpvormige grill voert overtollig vet af · Afneembare, vaatwasmachinebestendige plaat voor eenvoudig schoonmaken Tafelgrill SWV4158S/20 Duoplaat 1500 W Kenmerken Duoplaat Schelpvormige behuizing Specificaties Algemene specificaties · Antislipvoetjes · Temperatuurlampje Gewicht en afmetingen · Gewicht: 3 kg · Afmetingen van het product (B x H x D): 420 x 100 x 240 mm Technische specificaties · Vermogen: 1500 W · Afmetingen grillplaat (B x D): 420 x 240 mm Ontwerp en afwerking De duoplaat is omkeerbaar en daarom kunt u uw gerechten bereiden op zowel een geribbeld als een glad grilloppervlak. [. . . ] De gladde plaat is geschikt voor het koken van kleine stukken voedsel. Met de geribbelde oppervlakken krijgt u die onweerstaanbare grillsmaak in uw vlees. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SWV4158S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SWV4158S zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag