Gebruiksaanwijzing PHILIPS SWV3472S/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SWV3472S/10. Wij hopen dat dit PHILIPS SWV3472S/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SWV3472S/10 te teleladen.


PHILIPS SWV3472S/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2235 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SWV3472S/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Reiniging en onderhoud dienen niet zonder toezicht door kinderen te worden uitgevoerd. Houd toezicht op jonge kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. [. . . ] Milieu met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. Als u de vergrendelingsfunctie wilt uitschakelen, verschuift u de vergrendelingsknop ( ) en houdt u deze 0, 5 seconde ingedrukt. Tip: om te voorkomen dat u per ongeluk knoppen indrukt tijdens het proces, kunt u de vergrendelingsfunctie ook handmatig inschakelen door de vergrendelingsknop ( ) te verschuiven en ingedrukt te houden. U kunt het apparaat opnieuw inschakelen door de knop ingedrukt te houden totdat het LCD-display oplicht. Plaats de lok tussen de ontkrulplaten ( ) en druk de armen van de platen stevig samen. de sonische functie is standaard ingeschakeld en de aanduiding SONIC ( ) verschijnt op het LED-scherm. Het telefoonnummer vindt u in het uw land is, ga dan naar uw Philips-dealer. Oplossing Neem contact op met het Philips Customer Care Centre in uw land voor reparatie of vervanging. ( ) «READY» 3 Probleem Het apparaat doet het helemaal niet. Druk hierop om de sonische functie in of uit te schakelen voor snellere ontkrulresultaten en om het apparaat soepel door het haar te laten glijden. De elektrische zekering schakelt uit wanneer het apparaat wordt Controleer de zekeringkast in uw woning om er zeker van te zijn dat de stroom is ingeschakeld. Het wordt aangeraden het apparaat alleen aan het handvat vast te houden. [. . . ] Het wordt aangeraden het apparaat alleen aan het handvat vast te houden. Philips Philips j Controleer voordat u het apparaat aansluit of het voltage dat op het apparaat is aangegeven overeenkomt met de plaatselijke netspanning. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SWV3472S/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SWV3472S/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag