Gebruiksaanwijzing PHILIPS SWV3460S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SWV3460S. Wij hopen dat dit PHILIPS SWV3460S handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SWV3460S te teleladen.


PHILIPS SWV3460S : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (977 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SWV3460S

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Philips Viva Collection Broodrooster Metaal, 2 sleuven Broodjeswarmer SWV3460S Genieten van heerlijk geroosterd brood Dik of dun, het wordt altijd goudbruin Broodrooster met brede, zelfcentrerende sleuven voor het gelijkmatig goudbruin roosteren van zowel dikke als dunne sneetjes brood. Met geïntegreerde opzethouder, uitschuifbare kruimellade en opwarmen en ontdooien met één druk op de knop. Zoals u het lekker vindt · Opzethouder waarmee u broodjes en croissants kunt opwarmen · Zelfcentrerende sleuven van variabele breedte voor gelijkmatig roosteren · Extra brede sleuven voor uw brood, dik of dun · Zeven instelbare bruiningsniveaus Beleef het zelf · Uitneembare kruimellade waardoor u het apparaat eenvoudig kunt schoonmaken · Snoeropbergvoorziening voor eenvoudig opbergen · Brood op elke bruiningsstand opwarmen, ontdooien en roosteren Maximale veiligheid · Automatische afslag als brood vastraakt · De buitenkant van het broodrooster blijft koel en kan veilig worden aangeraakt · Liftfunctie om kleinere sneetjes veilig te verwijderen · Annuleerknop om op elk gewenst moment het roosteren te stoppen Broodrooster SWV3460S/20 Metaal, 2 sleuven Broodjeswarmer Kenmerken Coolwall-behuizing Opzethouder Specificaties Accessoires meegeleverd · Broodjeswarmer Ontwerpspecificaties · Materialen: Behuizing van geborsteld roestvrij staal, Verchroomde bovenkant · Kleur(en): Metallic zilver, zwart Algemene specificaties · Opbergvak voor snoer · Antislipvoetjes · · · · · · Technische specificaties De buitenkant van het broodrooster blijft koel en kan veilig worden aangeraakt. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SWV3460S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SWV3460S zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag