Gebruiksaanwijzing PHILIPS SWV3133S/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SWV3133S/10. Wij hopen dat dit PHILIPS SWV3133S/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SWV3133S/10 te teleladen.


PHILIPS SWV3133S/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2603 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SWV3133S/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u oude producten correct verwijdert, voorkomt u negatieve gevolgen voor het milieu en de volksgezondheid. 2 Uw haar drogen voor een zachte voor een sterke 1 Steek de stekker in een stopcontact. Voor een hete luchtstroom, 3 Zet de temperatuurknop ( ) op op voor een warme luchtstroom of op voor een constante, verzorgende temperatuur. 3 Garanzia e assistenza Na gebruik: 1 Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact. [. . . ] » Berg het apparaat op een veilige, droge en stofvrije plaats op. 3 Garanti og service Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips!Com/welcome om optimaal gebruik te kunnen maken van de door Philips geboden ondersteuning. Selepas digunakan: ) untuk alir udara sejuk bagi Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig te kunnen raadplegen. Als u het apparaat in de badkamer gebruikt, haal de stekker dan na gebruik altijd uit het stopcontact. De nabijheid van water kan gevaar opleveren, zelfs als het apparaat is uitgeschakeld. WAARSCHUWING: gebruik dit apparaat niet in de buurt van een bad, douche, wastafel of ander waterhoudend object. Haal de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat een paar minuten afkoelen. Controleer voordat u het apparaat weer inschakelt of de luchtroosters niet verstopt zitten met pluizen, haar enz. 6 de lok naar beneden (maximaal 5 seconden) vanaf de wortels naar beweging niet te stoppen. Om slag te creëren, roteert u de straightener langzaam in een ronddraaiende beweging naar binnen (of naar buiten). Wanneer u 7 Herhaal stap 4 t/m 6 om de rest van het haar te ontkrullen. Na gebruik: 1 Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact. 2 Plaats het apparaat op een hittebestendig oppervlak tot het is afgekoeld. 3 Garantie en service 1 Importante of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. Com) of neem contact op met het Philips Customer Care Centre in uw land (u vindt het telefoonnummer in het ‘worldwide guarantee’-vouwblad). Als er geen Consumer Care Centre in uw land is, ga dan naar uw Philips-dealer. Misschien is het apparaat niet geschikt voor de netspanning waarop het is aangesloten. controleer of het apparaat Controleer de zekering voor dit stopcontact in uw huis. [. . . ] Misschien is het apparaat niet geschikt voor de netspanning waarop het is aangesloten. controleer of het apparaat Controleer de zekering voor dit stopcontact in uw huis. Controleer of het voltage apparaat overeenkomt met de Het apparaat doet het helemaal niet. Com/welcome om optimaal gebruik te kunnen maken van de door Philips geboden ondersteuning. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SWV3133S/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SWV3133S/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag