Gebruiksaanwijzing PHILIPS SWV3113S/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SWV3113S/10. Wij hopen dat dit PHILIPS SWV3113S/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SWV3113S/10 te teleladen.


PHILIPS SWV3113S/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2597 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SWV3113S/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wacht maximaal 30 seconden tot "Philips Fidelio AirPlay" is gedetecteerd. [. . . ] Vergeet niet het 3G-netwerk weer in te schakelen nadat verbinding is gemaakt met AirPlay. Weer te geven, probeer dan de vliegtuigmodus in en uit te schakelen (Instellingen -> Vliegtuigmodus) en begin opnieuw bij stap 3. B Als het probleem blijft, start dan uw iPhone opnieuw op en begin opnieuw bij stap 3. Als het nog steeds niet werkt, ga dan naar optie 1 en probeer de installatie opnieuw. Als het AirPlay-pictogram niet verschijnt of er geen geluidsweergave is, probeer dan het volgende: a Schakel Airplane Mode (Vliegtuigmodus) in en uit in Settings (Instellingen). Wacht maximaal 2 minuten tot het lampje niet meer knippert en u een bevestigingstoon hoort. [. . . ] Als het AirPlay-pictogram niet verschijnt of er geen geluidsweergave is, probeer dan het volgende: a Schakel Airplane Mode (Vliegtuigmodus) in en uit in Settings (Instellingen). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SWV3113S/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SWV3113S/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag