Gebruiksaanwijzing PHILIPS SWV3021S/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SWV3021S/10. Wij hopen dat dit PHILIPS SWV3021S/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SWV3021S/10 te teleladen.


PHILIPS SWV3021S/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1137 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SWV3021S/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Ieslēgt/izslēgt In-/uitschakelen Włączanie i wyłączanie CD CD CD NL : druk hierop om afspelen te starten/onderbreken/hervatten : druk hierop om nummers over te slaan; ingedrukt houden om terug te FM FM FM LV Pirmoreiz regulējot radio, atrodiet un saglabājiet pieejamās stacijas. [. . . ] MP3 Link MP3 Link MP3 Link Palīdzība Help Pomoc FM CD TUNING FM MP3 INK CD TUN NG MP3INK DBB spoelen of vooruit te spoelen : druk hierop om het afspelen te stoppen : druk hierop om Dynamic Bass Boost in [dbb-1] of uit [dbb-0] te schakelen MP3 LINK M 3 INK TUN NG TUNING VOL PRESET VOL PRESET : druk hierop om het geluid te dempen of weer in te schakelen REPEAT : huidig nummer herhalen [r1] of alle nummers herhalen [rA] SHUFFLE : alle nummers in willekeurige volgorde afspelen [SH] Druk op PROG als de CD is afgelopen om geselecteerde nummers af te spelen. Druk op om nummers te selecteren om aan het programma toe te voegen en druk ter bevestiging op PROG. fM LV NL PL LV FM CD TUNING Audio kabelis tiek pārdots atsevišķ I De audiokabel wordt afzonderlijk verkocht Przewód audio można nabyć oddzielnie LV Lai ieslēgtu, nospiediet avota pogu: CD (audio CD), FM (FM radio), vai MP3-LINK (AUX). NL Druk op een bronselectieknop voor CD (audio-CD), FM (FM-radio) of MP3-LINK (AUX) om deze in te schakelen. [. . . ] NL Druk op een bronselectieknop voor CD (audio-CD), FM (FM-radio) of MP3-LINK (AUX) om deze in te schakelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SWV3021S/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SWV3021S/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag