Gebruiksaanwijzing PHILIPS SWA7303S/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SWA7303S/10. Wij hopen dat dit PHILIPS SWA7303S/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SWA7303S/10 te teleladen.


PHILIPS SWA7303S/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (151 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SWA7303S/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Alleen voor zwarte koffie kies een sterke , normale of milde kop koffie. [. . . ] Tip: Verwarm uw koppen voor met warm water om ervoor te zorgen dat de koffie langer warm blijft. Zorg ervoor dat er een padhouder zonder pad(s) in de machine is geplaatst. De melkreservoirunit schoonmaken Voor een betrouwbare werking van de melkreservoirunit en keer op keer goede opschuimresultaten is het heel belangrijk dat u de 2 onderstaande reinigingsprocedures volgt: A  poel de melkreservoirunit meteen na gebruik door met de CLEAN-knop wanneer u niet van plan S bent meteen weer melk te gaan opschuimen. B Maak alle onderdelen van de melkreservoirunit grondig schoon na het laatste gebruik van de dag. Trek de melkbuis van het deksel 5 8 2 1 2 6 7 2 7 1 Til de hendel omhoog en verwijder de melk­ reservoirunit uit de machine. Vul het melkreservoir met koude melk (5-8°C) tot het juiste niveau. Bevestig het deksel weer, plaats de melkreservoirunit in de machine en druk de hendel omlaag. Maak het melkreservoir, het melkreservoirdeksel en de melkbuis in de afwasmachine schoon (aanbevolen) of in warm water met afwasmiddel. [. . . ] Duw de stoominlaat terug in het deksel, bevestig de melkbuis stevig aan het koppelstuk van het melkreservoirdeksel en sluit het klepje van melkreservoirdeksel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SWA7303S/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SWA7303S/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag