Gebruiksaanwijzing PHILIPS SWA7201S/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SWA7201S/10. Wij hopen dat dit PHILIPS SWA7201S/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SWA7201S/10 te teleladen.


PHILIPS SWA7201S/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (160 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SWA7201S/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Le piastre riscaldanti apparaat is aangegeven overeenkomt Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan beschreven in deze Laat het apparaat nooit zonder toezicht liggen wanneer het is aangesloten op een stroombron. Gebruik nooit accessoires of onderdelen van andere fabrikanten of onderdelen gebruikt, vervalt de garantie. [. . . ] Laat de hete verwarmingsplaten nooit in contact komen met de ondergrond of met ander brandbaar materiaal. Voorkom dat het netsnoer in aanraking komt met de hete delen van het apparaat. Houd het apparaat uit de buurt van brandbare voorwerpen en materialen als het is ingeschakeld. Dek het apparaat nooit af als het heet is Gebruik het apparaat alleen op droog haar. Deze laag kan in de loop echter geen invloed op de prestaties van het apparaat. Platen met titaniumlaag staan onder professionele gebruikers bekend om hun robuustheid en snelle warmtegeleiding, voor sneller ontkrullen. 4 kunt het aan de ophanglus ( ) hangen en de platen met de meegeleverde kap ( ) afsluiten. 5 Garantie en service of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. Com) of neem contact op met het Philips Customer Care Centre in uw land (u vindt het telefoonnummer in het ‘worldwide guarantee’-vouwblad). Com/welcome om optimaal gebruik te kunnen maken van de door Philips geboden ondersteuning. Apparaat niet in de buurt van een bad, douche, wastafel of ander uit het stopcontact. Indien het netsnoer beschadigd is, moet u het laten vervangen door Philips, een door Philips geautoriseerd servicecentrum of personen met voorkomen. [. . . ] Indien het netsnoer beschadigd is, moet u het laten vervangen door Philips, een door Philips geautoriseerd servicecentrum of personen met voorkomen. : 5 3 / 4 5 6 / a b c d e f g h 7 8 1 2 3 4 toezicht of instructie hebben ontvangen aangaande veilig gebruik van het met het apparaat spelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SWA7201S/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SWA7201S/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag