Gebruiksaanwijzing PHILIPS SWA4552S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SWA4552S. Wij hopen dat dit PHILIPS SWA4552S handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SWA4552S te teleladen.


PHILIPS SWA4552S : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (77 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SWA4552S

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U hoeft uw armaturen niet te vervangen om van LivingAmbiance te genieten. [. . . ] U hoeft uw armaturen niet te vervangen om van LivingAmbiance te genieten. Met deze stekker kunnen ze probleemloos met andere LivingAmbiance-producten worden gebruikt. Geef uw huidige armaturen LivingAmbiance · Koppel elke armatuur met wit licht aan de LivingAmbiance-afstandsbediening · Uw armatuur voor wit licht met de afstandsbediening dimmen Experimenteer met licht om de juiste sfeer te creëren · Pas uw lampen afzonderlijk aan of in elke gewenste combinatie · Bedien deze lamp en andere SmartLink-lampen met één afstandsbediening Stekker SWA4552S Specificaties Vermogen · Stroomvoorziening: 220 - 240 V, 50/60 Hz Kenmerken Extra functies Verpakking · · · · · · · · · · Gegarandeerd: 2 jaar Hoogte: 8 cm Lengte: 16 cm Breedte: 11 cm Brutogewicht: 0, 2 kg Een of alle lampen aanpassen Ontwerp en afwerking · Kleur: Wit · Materiaal: Synthetisch · · · · · Technische specificaties IP-code: IP20 Prijscategorie: basis Kamer: woon- en slaapkamer Stijl: essential Type: tafel-/bureaulamp, vloerverlichting Afmetingen en gewicht van het product Hoogte: 9 cm Lengte: 5, 5 cm Nettogewicht: 0, 1 kg Breedte: 7 cm Als lampen zijn aangesloten op andere Philips LivingAmbiance-producten, kunt u wit licht dimmen en de kleur, intensiteit en helderheid van gekleurd licht aanpassen. Aansluiten op LivingAmbiance Als u de LivingWhites-contactdoos tussen uw armatuur en het stopcontact aansluit, kan de armatuur ook met andere LivingAmbianceproducten werken. Op deze manier kunt u een armatuur die u al langer hebt, met de LivingAmbiance-afstandsbediening bedienen en op andere LivingAmbiance-producten aansluiten. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SWA4552S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SWA4552S zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag