Gebruiksaanwijzing PHILIPS SVC1116G/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SVC1116G/10. Wij hopen dat dit PHILIPS SVC1116G/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SVC1116G/10 te teleladen.


PHILIPS SVC1116G/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (172 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SVC1116G/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik het product nadat de speler 10 uur heeft gespeeld of elke 3 - 4 weken. [. . . ] Selecteer met de afstandsbediening de gewenste taal in het hoofdmenu of markeer de optie voor taal op uw computerscherm. Reinigingsproces Het microvezelsysteem met 12 borstels verwijdert het stof en vuil van de laserlens dat ervoor zorgt dat DVD's of Blu-Ray Discs overslaan of slecht kunnen worden gelezen. â· Controle van het audiosysteem Hiermee wordt bepaald of uw luidsprekers goed zijn aangesloten. Dit product is alleen compatibel met DVD- en BluRay-stations en met Blu-Ray-spelers. Houd de DVDreinigingsdisc aan de rand vast en probeer de borstels aan de onderkant van de disc niet aan te raken of te buigen. Gebruik geen reinigingsmiddel in combinatie met Deze laserlensreiniger voor DVD's/Blu-Ray Discs. [. . . ] Gebruik geen reinigingsmiddel in combinatie met Deze laserlensreiniger voor DVD's/Blu-Ray Discs. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SVC1116G/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SVC1116G/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag