Gebruiksaanwijzing PHILIPS STEAM&GO GC332

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS STEAM&GO GC332. Wij hopen dat dit PHILIPS STEAM&GO GC332 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS STEAM&GO GC332 te teleladen.


PHILIPS STEAM&GO GC332 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2999 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS STEAM&GO GC332

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Controleer hoeveel vakjes van kleur zijn veranderd en raadpleeg de volgende tabel voor de wateraanbeveling. Kleurveranderingen op een klein deel van een vakje of kleurveranderingen die na 3 minuten optreden zijn niet geldig. [. . . ] NL  lampje gaat branden wanneer u de Het stekker in het stopcontact steekt.  ongeveer 45 seconden is de stomer Na voldoende opgewarmd en klaar voor verticaal gebruik, en na 90 seconden voor horizontaal gebruik.  Richt de stoom gedurende enkele seconden van u af wanneer deze de juiste temperatuur heeft bereikt, aangezien de eerste stoom waterdruppels kan bevatten.  Laat het kledingstuk na de sessie drogen voordat u het opbergt of draagt.  Voor meer tips over het stomen van verschillende soorten kledingstukken gaat u naar www. NL  kunt kledingstukken gemakkelijker U ontkreuken als u ze goed uithangt nadat ze zijn gewassen. NL  opzetborstel zorgt ervoor dat stoom De beter doordringt in dikke en zware stoffen voor snellere resultaten. Beweeg de stoomhendel en de borstel langzaam met de borstel tegen het kledingstuk. Opmerking: verwijder de stekker van de stomer altijd uit het stopcontact voordat u de opzetborstel bevestigt of verwijdert. 23 DE NL  Maak het apparaat schoon en veeg eventuele verontreinigingen van de stoomkop met een vochtige doek en een niet-schurend, vloeibaar schoonmaakmiddel. Opmerking: gebruik nooit schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals alcohol, benzine of aceton om het apparaat schoon te maken. Oplossing Laat de stomer gedurende ongeveer 45 seconden opwarmen voordat u deze gebruikt. [. . . ] Oplossing Laat de stomer gedurende ongeveer 45 seconden opwarmen voordat u deze gebruikt. Haal de stekker van de stomer uit het stopcontact en vul het waterreservoir opnieuw. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS STEAM&GO GC332

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS STEAM&GO GC332 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag