Gebruiksaanwijzing PHILIPS SRU 3030

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SRU 3030. Wij hopen dat dit PHILIPS SRU 3030 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SRU 3030 te teleladen.


PHILIPS SRU 3030 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5313 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SRU 3030

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zet de tv handmatig aan of gebruik hiervoor de originele afstandsbediening. Reageert de tv naar behoren op álle toetscommando's dan is de SRU 3030 klaar voor gebruik. Reageert het apparaat helemaal niet of niet op álle toetscommando's, volg dan de instructies onder `Instellen van de afstandsbediening', of ga voor on line installeren naar: www. Dit is alleen nodig wanneer uw tv niet of slechts gedeeltelijk te bedienen is via de SRU 3030. [. . . ] In dit geval kent de SRU 3030 het merk en/of model van uw tv niet en dient u dit kenbaar te maken aan de SRU 3030. Automatisch instellen van de afstandsbediening De afstandsbediening gaat nu automatisch op zoek naar de juiste code voor uw apparaat. 1 Zorg dat de tv aan staat en selecteer met behulp van de originele afstandsbediening of met de knoppen op het toestel een kanaal (bijvoorbeeld kanaal 1). De SRU 3030 zal namelijk het signaal `tv uitschakelen' uitzenden voor alle tv modellen die in het geheugen zijn opgeslagen. 2 Houd vervolgens de toetsen 1 en 3 van de SRU 3030 tegelijk gedurende drie seconden ingedrukt, tot de LED tweemaal knippert en daarna blijft branden. De SRU 3030 begint nu alle bekende `tv uit'-signalen één voor één te versturen. Wanneer uw tv uitschakelt (stand-by), laat dan meteen de stand-by-toets van de SRU 3030 los. Controleer of u alle functies van uw tv kunt bedienen met de SRU 3030. Nadat de SRU 3030 door alle bekende codes heen gelopen is, dan stopt het zoeken automatisch en houdt de LED op met knipperen. Alle oorspronkelijke functies zijn nu hersteld en eventuele extra functies zijn gewist. De tv reageert niet maar de LED knippert wel wanneer een toets ingedrukt wordt. Richt de SRU 3030 op het apparaat en zorg ervoor dat er niets tussen de SRU 3030 en het apparaat in de weg staat. Probeer de SRU 3030 opnieuw in te stellen met een andere code, die onder het merk van uw apparatuur staat, of stel opnieuw in voor automatisch zoeken om de juiste code te vinden. De SRU 3030 moet misschien worden aangepast aan het model van het apparaat. Geen enkele code werkt tijdens het handmatig instellen van de afstandsbediening. Volg dan de instructies onder `Automatisch instellen van de afstandsbediening'. Mocht u vragen hebben over de SRU 3030, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. U vindt onze gegevens aan het einde van de codelijst achterin deze gebruiksaanwijzing. [. . . ] Mocht u vragen hebben over de SRU 3030, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. U vindt onze gegevens aan het einde van de codelijst achterin deze gebruiksaanwijzing. Als u geen antwoord op uw vragen vindt, noteer dan de gegevens van uw apparatuur achterin de codelijst van deze handleiding. Zoek de nummers van de modellen op in de gebruiksaanwijzing bij de apparatuur of achter op uw apparatuur. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SRU 3030

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SRU 3030 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag