Gebruiksaanwijzing PHILIPS SRP1101/10 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SRP1101/10. Wij hopen dat dit PHILIPS SRP1101/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SRP1101/10 te teleladen.


PHILIPS SRP1101/10 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4278 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SRP1101/10QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Reageert het apparaat helemaal niet of slechts op enkele toetsen, volg dan de instructies onder `Instellen van de afstandsbediening' of ga voor online installeren naar: www. In dit geval herkent de SRP 1001 namelijk het merk en/of het model van uw tv niet en moet u de afstandsbediening hiervoor programmeren. Handmatig instellen van de afstandsbediening 1 Zet uw tv met de hand of met de originele afstandsbediening aan. [. . . ] Handmatig instellen van de afstandsbediening 1 Zet uw tv met de hand of met de originele afstandsbediening aan. Voor elk merk staat één of meerdere 3-cijferige codes vermeld. SRP 1001 gedurende vijf seconden tegelijk ingedrukt tot de indicator blijft branden. Toets vervolgens met de codetoetsen de code in, die u bij stap 2x 2 genoteerd heeft. Als de indicator één keer lang knippert dan is de code niet correct ingevoerd of is een verkeerde code ingevoerd. Richt de SRP 1001 naar de tv en kijk of deze reageert zoals het hoort. als de tv op alle toetsen reageert , dan is de SRP 1001 klaar voor gebruik. Voor een overzicht van de toetsen en de bijbehorende functies, zie 3 `Toetsen en functies'. Geen enkele code werkt bij het handmatig instellen van de afstandsbediening. Volg in dit geval de instructies onder `Automatisch instellen van de afstandsbediening'. Wij adviseren u deze gebruikershandleiding eerst aandachtig door te lezen. Deze wordt geleverd om u te helpen bij het instellen en gebruiken van de afstandsbediening. Als u extra informatie nodig hebt of als u meer vragen hebt over het instellen, het gebruik, reserveonderdelen, garantie enz. Verwijdering van uw oude product Uw product is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen en onderdelen, welke gerecycled en opnieuw gebruikt kunnen worden. Als u op uw product een doorstreepte afvalcontainer op wieltjes ziet, betekent dit dat het product valt onder de EU-richtlijn 2002/96/EC. win inlichtingen in over de manier waarop elektrische en elektronische producten in uw regio gescheiden worden ingezameld. [. . . ] Als u op uw product een doorstreepte afvalcontainer op wieltjes ziet, betekent dit dat het product valt onder de EU-richtlijn 2002/96/EC. win inlichtingen in over de manier waarop elektrische en elektronische producten in uw regio gescheiden worden ingezameld. Neem bij de verwijdering van oude producten de lokale wetgeving in acht en plaats deze producten niet bij het gewone huishoudelijke afval. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SRP1101/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SRP1101/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag