Gebruiksaanwijzing PHILIPS SHN-6000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SHN-6000. Wij hopen dat dit PHILIPS SHN-6000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SHN-6000 te teleladen.


PHILIPS SHN-6000 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (165 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS SHN-6000 BROCHURE (341 ko)
   PHILIPS SHN-6000 (164 ko)
   PHILIPS SHN-6000 BROCHURE (334 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SHN-6000

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] 1 2 3 Gebruik de meest geschikte oordopjes voor uw oren om ruis te onderdrukken. · Schuif de schuifregelaar naar NC OFF om ruisonderdrukking uit te schakelen. » Het LED-lampje wordt groen. 3). / Hiermee gaat u naar de vorige/volgende track Houd deze knop ingedrukt om snel terug of vooruit te bladeren Hiermee past u het volumeniveau aan Hiermee speelt u uw iPod af of pauzeert u het afspelen Houd deze knop ingedrukt om de iPod uit te schakelen / 5 6 Bevestig de hoofdtelefoon aan uw tas (afb. Schuif na gebruik de schuifregelaar naar OFF om de hoofdtelefoon uit te schakelen. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SHN-6000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SHN-6000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag