Gebruiksaanwijzing PHILIPS SHC8525 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SHC8525. Wij hopen dat dit PHILIPS SHC8525 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SHC8525 te teleladen.


PHILIPS SHC8525 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (423 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS SHC8525 (4530 ko)
   PHILIPS SHC8525 (4530 ko)
   PHILIPS SHC8525 (4530 ko)
   PHILIPS SHC8525 ANNEXE 2 (975 ko)
   PHILIPS SHC8525 (4530 ko)
   PHILIPS SHC8525 (4530 ko)
   PHILIPS SHC8525 (4530 ko)
   PHILIPS SHC8525 (936 ko)
   PHILIPS SHC8525 BROCHURE (422 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SHC8525BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Philips Draadloze HiFihoofdtelefoon SHC8525 Geweldige draadloze muziek De vrijheid om in uw hele huis van muziek te genieten. [. . . ] Luidspreker van 40 mm De luidspreker van 40 mm is gemaakt van samengesteld mylar. Dit is een zeer gevoelig en krachtig bestanddeel dat geluid zonder hoorbare vervorming weergeeft. Draadloze FM-transmissie Met hoogfrequente draadloze FM-transmissie, die dwars door muren gaat, kunt u zelfs in een andere kamer naar uw muziek luisteren. Drie transmissiekanalen Omdat u kunt kiezen uit drie transmissiekanalen, bent u verzekerd van een goede geluidskwaliteit. U kunt namelijk altijd overschakelen naar het kanaal met de beste ontvangst. Basisstation De handigste manier om uw ontvanger na gebruik op te bergen. [. . . ] Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SHC8525

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SHC8525 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag