Gebruiksaanwijzing PHILIPS SHB1700/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SHB1700/10. Wij hopen dat dit PHILIPS SHB1700/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SHB1700/10 te teleladen.


PHILIPS SHB1700/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1793 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SHB1700/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] | nl De headset met uw mobiele telefoon koppelen | no Pare hodesettet med mobiltelefonen en Your headset can connect to up to 2 mobile phones simultaneously. [. . . ] | nl Selecteer Philips SHB1700 op de mobiele telefoon en maak verbinding. | nl Houd 2 seconden ingedrukt als er een tweede mobiele telefoon is verbonden. | nl Eén keer drukken (hiermee beëindigt u het eerste gesprek). | nl Houd 3 seconden ingedrukt (hiermee pauzeert u het eerste gesprek). [. . . ] Als er in uw land geen systeem is voor het inzamelen/recyclen van elektronische producten, kunt u het milieu beschermen door de batterij te verwijderen voordat u de headset weggooit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SHB1700/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SHB1700/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag