Gebruiksaanwijzing PHILIPS SDV5122P/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SDV5122P/12. Wij hopen dat dit PHILIPS SDV5122P/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SDV5122P/12 te teleladen.


PHILIPS SDV5122P/12 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6638 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SDV5122P/12

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Zorg dat het product niet wordt blootgesteld aan vocht en dat er geen met vloeistof gevulde voorwerpen, zoals vazen, op het product worden geplaatst. Als u de stroomtoevoer geheel wilt afsluiten, dient u de stekker van het product uit het stopcontact te halen. Als u het netsnoer gebruikt om het apparaat uit te schakelen, dient u ervoor te zorgen dat het snoer goed toegankelijk is. [. . . ] Voor de beste resultaten moet de antenne in de richting van de transmitter worden geplaatst. hierdoor kan de antenne optimaal contact met de transmitter tot stand brengen. Opmerking •• Houd de antenne uit de buurt van metalen oppervlakken om interferentie te voorkomen. Indb 59 2011-7-13 17:29:24 Ned erla n ds 100 - 240 V AC, 6 V gelijkstroomadapter (inbegrepen) UHF-antenne 6 V DC-aansluiting Signaaluitgang (voor aansluiting op een TV) Antennestandaard Aansluiten op een TV 1 Sluit een coaxkabel aan op: • • de signaaluitgang van de antenne; de ingang van de TV-ontvanger. 2 Sluit de gelijkstroomstekker aan op de antenne en een stopcontact van 100 240 V AC. Org voor meer informatie over de afstand tussen de lokale TV-zendmast en uw locatie. Een digitale tuner instellen voor gebruik met deze antenne Met de digitale TV-tuner kunt u beschikbare zenders installeren. Dit automatische proces maakt deel uit van het instellen van de tuner. Zorg ervoor dat de antenne goed is ingesteld, anders kan de tuner geen zenders ontvangen. Indb 60 2011-7-13 17:29:25 U kunt de antenne op twee manieren op de TV aansluiten: • Sluit de antenne aan op een digitale tuner. Stem af op de analoge zenders en probeer de optimale locatie voor de antenne te vinden. Zorg ervoor dat de signaalsterkte voldoende is voordat u met de tuner de zenders installeert. Opmerking •• Houd de antenne voor een optimale ontvangst uit de buurt van metalen oppervlakken om interferentie te voorkomen. 5 Veelgestelde vragen Kan deze antenne ook worden gebruikt voor analoge uitzendingen?Ja, deze antenne kan analoge TV-uitzendingen ontvangen in de bandbreedte UHF. Kan deze antenne ook worden gebruikt voor digitale uitzendingen of ATSC-uitzendingen?Ja, deze antenne kan ATSC- en HDTVuitzendingen ontvangen in de bandbreedte UHF. hierdoor kan de antenne optimaal contact met de transmitter tot stand brengen. [. . . ] F Female connector Een female connector is een connector aan een snoer, een kabel of aan hardware, met een of meerdere uitsparingen met elektrische contactklemmen. In deze uitsparingen passen pluggen met geleiders aan de buitenzijde (male connector), waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare, stevige aansluiting. fM (Frequency Modulation frequentiemodulatie) Bij radio-uitzendingen: een methode van modulatie waarbij de frequentie van de draaggolfspanning afwijkt van de frequentie van het modulatievoltage. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SDV5122P/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SDV5122P/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag