Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCREENEO HDP1550

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCREENEO HDP1550. Wij hopen dat dit PHILIPS SCREENEO HDP1550 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCREENEO HDP1550 te teleladen.


PHILIPS SCREENEO HDP1550 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5160 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS SCREENEO HDP1550 (5056 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCREENEO HDP1550

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Option Time per slide Beschreibung Legt die Anzeigefrequenz für die einzelnen Bilder fest. Deaktiviert • : Shuffle-Modus aktiviert Über die Taste blau können Sie die ausgewählte Datei löschen. 6 Drücken Sie die Taste blau auf der Fernbedienung, um die Datei zu löschen. DVB-T-Einstellungen ändern Drücken Sie die Taste Menu auf der Fernbedienung, um die DVB-T-Einstellungen zu ändern. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCREENEO HDP1550

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCREENEO HDP1550 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag