Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF870/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF870/20. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF870/20 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF870/20 te teleladen.


PHILIPS SCF870/20 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4287 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF870/20

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Rühren Sie vor dem Essen die Nahrung um, und überprüfen Sie die Temperatur. [. . . ] Het gebruik van overmatig geconcentreerde schoonmaakmiddelen kan ertoe leiden dat de lunchtrommel barst. € Reinig de lunchtrommel grondig met een zachte vaatdoek in warm water met afwasmiddel en spoel deze vervolgens af met schoon water. € Wij raden u aan om de lunchtrommel uit hygiënisch oogpunt in een droge en gesloten doos te bewaren. NL Belangrijke veiligheidsinstructies Wanneer uw kind de lunchtrommel gebruikt, is supervisie van een volwassene nodig voor de veiligheid en gezondheid van uw kind. € Gebruik de lunchtrommel nooit om ketchup, citroen- of sinaasappelschillen, azijn, sojasaus of voedsel met veel olie of suiker op te warmen. € Om verbranding te voorkomen, opent u de vier klemmen op het deksel en tilt u het een beetje opzij voor u voedsel in de magnetron verwarmt. € Voordat u begint met eten, roert u door het voedsel en controleert u de temperatuur van de voeding. € Plaats de lunchtrommel niet op oppervlakken die zijn schoongemaakt met antibacteriële reinigingsmiddelen. [. . . ] € Voordat u begint met eten, roert u door het voedsel en controleert u de temperatuur van de voeding. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF870/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF870/20 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag