Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF860/23

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF860/23. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF860/23 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF860/23 te teleladen.


PHILIPS SCF860/23 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2215 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF860/23

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Plaats het voedingslepeltje niet in een magnetron aangezien het niet magnetronbestendig is. Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u deze producten gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig te kunnen raadplegen. [. . . ] Dikke, koolzuurhoudende of moesachtige dranken kunnen het ventiel blokkeren waardoor het stuk kan gaan of kan gaan lekken. Gebruik de tuitbeker niet voor het mengen en schudden van flesvoeding, want hierdoor kan het ventilatiegaatje verstopt raken en kan de beker gaan lekken. Om verbrandingsgevaar te vermijden, moet u warme dranken laten afkoelen voordat u de tuitbeker vult. Gooi de tuitbeker weg zodra deze tekenen van beschadiging of zwakte begint te vertonen. Laat de tuitbeker niet in de zon liggen als u deze niet gebruikt en kook of steriliseer deze niet langer dan 5 minuten, omdat het materiaal hierdoor verzwakt kan raken. Voedingslepeltje Voor gebruik moet u het voedingslepeltje altijd schoonmaken en steriliseren. ------ ---------- -- ------- ---------- Nederlands Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips AVENT!Wilt u volledig profiteren van de ondersteuning die Philips AVENT u kan bieden?Opbergen ---Berg de tuitbeker, het peuterbord, het voedingslepeltje en het slabbetje op een veilige en droge plaats op. Houd de tuitbeker, het peuterbord, het voedingslepeltje en het slabbetje uit de buurt van hitte en direct zonlicht. Houd de tuitbeker, het peuterbord, het voedingslepeltje en het slabbetje buiten bereik van uw baby. Ga naar uw Philipsdealer of een Philips-servicecentrum als de Online Shop niet beschikbaar is in uw land. Als u problemen hebt met het vinden van accessoires, neem dan contact op met het Philips Consumer Care Centre in uw land. u vindt de contactgegevens in het ‘worldwide guarantee’-vouwblad. Garantie en service Als u service of informatie nodig hebt of als u een probleem ondervindt, bezoek dan de ondersteuningspagina op de Philips-website (www. Com/support) of neem contact op met het Philips Consumer Care Centre in uw land. [. . . ] Com/support) of neem contact op met het Philips Consumer Care Centre in uw land. het telefoonnummer vindt u in het ‘worldwide guarantee’-vouwblad. Als er geen Consumer Care Centre in uw land is, ga dan naar uw plaatselijke Philips-dealer. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF860/23

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF860/23 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag