Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF766

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF766. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF766 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF766 te teleladen.


PHILIPS SCF766 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3674 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS SCF766 (2928 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF766

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Para extraer la parte superior enroscable, presiónela sobre las dos indicaciones y gírela en sentido contrario a las agujas del reloj. [. . . ] Houd de geïsoleerde rietjesbeker uit de buurt van warmtebronnen of direct zonlicht. Haal uit hygiënisch oogpunt de geïsoleerde rietjesbeker uit elkaar en bewaar deze in een droge en gesloten doos. tips: · Het schroefdeksel en de fl es van de geïsoleerde beker met drinktuit zijn geschikt voor gebruik met Philips AVENT-fl essen en Magic-bekers. Zie voor meer informatie de grafi ek met producten met elkaar kunnen worden gecombineerd. het voortdurend en langdurig opzuigen van vloeistoffen leidt tot tandbederf. Haal alle onderdelen uit elkaar en maak deze grondig schoon voordat u de beker voor het eerst gebruikt. Als de rietjesbeker is beschadigd of er zitten barsten in, moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik van deze geïsoleerde beker. Sluit het schroefdeksel goed af door het naar rechts te draaien, anders kan het tijdens het gebruik losraken. [. . . ] Gebruik de geïsoleerde rietjesbeker niet voor het mengen en schudden van fl esvoeding, want hierdoor kan het ventilatiegaatje verstopt raken en de beker gaan lekken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF766

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF766 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag