Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF 755/03

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF 755/03. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF 755/03 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF 755/03 te teleladen.


PHILIPS SCF 755/03 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1194 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF 755/03

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Com/ welcome om optimaal gebruik te kunnen maken van de door Philips geboden ondersteuning. [. . . ] -- Dikke, koolzuurhoudende of moesachtige dranken kunnen het ventiel blokkeren en kunnen er barsten of lekken in doen ontstaan. Gebruik de beker niet voor het mengen en schudden van flesvoeding, want hierdoor kunnen de gaatjes verstopt raken en kan de beker gaan lekken. Raadpleeg de afbeeldingen voor informatie over het in elkaar zetten van de beker met drinktuit (afb. -- Om verbrandingsgevaar te vermijden, moet u warme dranken laten afkoelen voordat u de tuitbeker vult. Reinigen en steriliseren -- Haal alle onderdelen na elk gebruik uit elkaar (afb. -- Leg onderdelen niet op oppervlakken die zijn schoongemaakt met antibacteriële reinigingsmiddelen. [. . . ] 1) Alle onderdelen zijn onderling te combineren, met de volgende uitzonderingen: -- U wordt afgeraden de tuitbeker van SCF753 en SCF755 te gebruiken in combinatie met de fles van 125 ml. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF 755/03

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF 755/03 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag