Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF752/05

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF752/05. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF752/05 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF752/05 te teleladen.


PHILIPS SCF752/05 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (992 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF752/05

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € No coloque las piezas directamente sobre las superf icies que se hayan limpiado con limpiadores antibacterias. [. . . ] € Houd de beker met drinktuit uit de buurt van warmtebronnen of direct zonlicht. € Haal uit hygiënisch oogpunt de beker met drinktuit uit elkaar en bewaar deze in een droge en gesloten doos. Tip: • Het schroefdeksel, het handvat/de riemclip en de fles van de beker met drinktuit zijn geschikt voor gebruik met Philips AVENT-flessen en Magicbekers. Zie voor meer informatie de grafiek met producten met elkaar kunnen worden gecombineerd. NL Belangrijke veiligheidsinstructies IT Importanti istruzioni sulla sicurezza Voor de veiligheid en gezondheid van uw kind WAARSCHUWING! het voortdurend en langdurig opzuigen van vloeistoffen leidt tot tandbederf. [. . . ] € Gebruik de beker met drinktuit niet voor het mengen en schudden van flesvoeding, want hierdoor kan het ventilatiegaatje verstopt raken en de beker gaan lekken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF752/05

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF752/05 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag